logo :)

utorak, 27. listopada 2015.

HALLOWEEN - BLACK CAT


Kakva bi blogerica bila a da vam ne dam bar jednu ideju za Noć vještica? Nažalost nisam baš najspretnija s kreiranjem svakojakih lookova koji uključuju krv i slično ali nekako mislim da ni većina ovdje nije takva. Zato ću vam pokazati tutorijal za koji vam neće trebati nikakva posebna skupa šminka, nikakvi posebni rekviziti itd. a ni puno vremena tako da ukoliko se u zadnji tren odlučite otići negdje na party , ja vam dajem spas u ovoj mojoj ideji koja je preslatka a istodobno jako jednostavna.

Da, ok, nisam najoriginalnija ikad ali ponekad nam je potrebno brzo i zabavno rješenje a ovo je upravo to! Bacimo se na posao!



Za izradu maske koristila sam Essence Liquid Ink vodootporni tuš za oči , Essence Smokey debelu crnu olovku za oči, Ardell umjetne trepavice ( može bilo koje) , NYX Copnengagen ruž za usne, ali ovo je isto stvar vašeg ukusa, jednako dobro će izgledati i bez ruža, ja sam htjela nadodati dimenziju crvene na crni ruž ali vi ako nemate sličan crveni ruž nemorate.

Za obrve sam koristila Maybelline crni gel liner i umjesto da ih popunim ja sam crtala dlačice prema gore, kao što vidite, jako puno njih. Što više, to bolje naravno.

Povukla sam jako debelu crtu tušem i izvukla dcat eye i isti postupak ponovila na donjem kapku. Ako vam je lakše crtati s gel linerom, nacrtajte s njim a potom podebljajte tekućim tušem.

Zalijepila sam malo dramatičnije trepavice , ipak je Halloween.

Na vrhu nosa  sam gel linerom iscrtala crni nosić u obliku srčeka (vaš ne mora biti kao srčeko naravno ).
Od nosa do početka gornje usnice sam povukla tanku liniju tušem. Na području iznad usana sam tušem nacrtala mnoštvo točkica a sa strane naravno brkove :)))

Usne sam obojila Essence Jumbo crnom olovkom za oči (ima i NYX sličnu a možete korititi i najobičniju). Preko sam dodala malo NYX Copenhagena čisto da ne bude potpuno crno ali osobno  mi se više sviđa potpuno crno čak ću to nositi inače van :D.

Lice sam obojila ružičastim kremastim rumenilom pošto sam ja ženska mačkica (valjda, ne znam, poludila sam od uzbuđenja i igre s bojama).

Nokte sam nalakirala crno i to je to ! Trebalo mi je oko pola sata što znači da je ovo stvarno jedan brzi tutorijal.




Ova maska je iz H&Ma , bila je 50 kn ali kupila sam je prije možda 3 godine tako da žalim ;)

I moj dragi se poželio maskirati pa evo jedna zajednička nakon opravdane izjave : zakaj se stalno sama slikaš ajde jednu sa mnom ? <3


Jako me zabavilo stvaranje ovog tutorijala , sviđa vam se ovako brza i jeftina ideja? Kakvi su vaši planovi za  Halloween?

xoxo

2 komentara:

  1. Oprosti, tek sada vidim ovaj komentar :(
    Beauty Meowing by Elvira je stranica :) I još jednom oprosti !

    OdgovoriIzbriši