logo :)

srijeda, 26. listopada 2016.

Big Beautiful Eyes Pallette - Benefit Cosmetics

Hello kittens!

Isprike zbog premještanja jučerašnjeg posta na današnji datum ali imala sam jučer neodgodive obveze, neće se (nadam se ) ponoviti skoro. Krenimo na današnju temu a to je ova preslatka mini on the go paletica od Benefita. Benefit je definitivno jedan od mojih omiljenih brendova, imaju odličnu kvalitetu, ideje , pakiranje, sastojke, ma sve! 

Big Beautiful Eyes paleticu sam dobila na poklon prošli tjedan i od tada je svaki dan nosim na očima! Mislim da već ta činjenica govori o tome koliko mi se sviđa! Ovo mi je prvi susret s Benefit sjenilima i izuzetno su kvalitetna, po meni bolja i od Too Facedovih i Urban Decay sjenila. Tekstura je božanstveno puterasta, pigmentacija vanzemaljska, blendaju se kao san , ne truse se previše...Meni sva sjenila prilično dobro traju na očima , nemam masne kapke a ova kvalitetnija stoje dan noć doslovno haha. Znam da su ovo ozbiljne tvrdnje ali vjerujte da su ova sjenila savršenstvo. Po meni bolja i od Chanel quoda koji imam. 




Ovaj set je namijenjen "konturiranju" očiju s ciljem da one vizualno postanu veće. Naravno da ne možete puno očekivati ako imate jako male oči ali sigurno da privlači svijetlo na prava mjesta , stvara odlične konture i tamnosmeđa je idealna umjesto tuša za dnevni make up ili pak za smokey ako radimo neki dramatičniji večernji look. 

U paletici koja je kartonska ( ali stvarno čvrsta i kvalitetna) dobijete 1,8g korektora Boi-ing u nijansi 02, na što se puno cura žali jer nije njihov ton. Mene osovno to nimalo ne smeta, ne koristim ga kao korektor već kao primer za sjenila i u tu svrhu je fenomenalan, sličan malo MACovim Paint Potovima. Dobijete tri sjenila ( 3 x 0,8 g ), maleni kistić za korektor/bazu za sjenila u mom slučaju, duo ended kistić s kojim možete blendati na jednoj strani na s drugom možete najtamnijim sjenilom iscrtati rub trepavica gornjih i donjih te dobiti efekt linera. 





Prvo sjenilo je nježno ružičaste (alabaster ružičaste) boje i shimmerasto je. Ono se nanosi preko cijelog kapka kao bazno sjenilo a piše da može biti i highlighter ispod obrva. Meni je ova nijansa omiljena. Drugo je također shimmerasto , rose gold nijansa, jednako predivna kao i prva i ona služi za dodavanje dimenzije očima. Svi se grozimo shmmmera u pregibu kapaka ali ova nijansa izgleda odlično u toj ulozi s naglaskom na to da se shimmer gotovo i ne može detektirati kada je u pregibu oka. Posljednja je bogata čokoladno smeđa niansa, mat finiša i ona je namijenjena za iscrtavanje linije trepavica odnosno ona je liner. Naravno da svaku od nijansi možemo koristiti na više načina i to mi je jako sviđa. Paletica ima ogledalo što je za mene uvijek veliki plus. Kistići nisu neka revolucija ali mogu dobro poslužiti ako se želite na brzinu našminkati na poslu, faksu , školi.  


EYESHADOWS MICA, TALC, BORON NITRIDE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ASCORBYL PALMITATE. [+/ : TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MANGANESE VIOLET (CI 77742), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TIN OXIDE, BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), ULTRAMARINES (CI 77007), CARMINE (CI 75470)]. N¬∞ 16N2279, BOIING 02 DIETHYLHEXYL ADIPATE, TALC, ETHYLHEXYL STEARATE, BEESWAX (CERA ALBA), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PETROLATUM, ZEA MAYS (CORN) OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLPARABEN, PROPYL GALLATE, CITRIC ACID. [+/: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]. N¬∞ 7027/2

U odlomku iznad su navedeni sastojci sjenila i korektora pa možete proučiti malo ako vas zanima. 



Posebno je idealna za početnike u make upu jer je vrlo jednostavna za korištenje, neće vam stvarati probleme prilikom nanošenja ili blendanja što je jako važno za sve nas a posebno za one koji tek počinju šminkati. Moram priznati da obožavam ova sjenila, pakiranje je više nego preslatko, mala je , stane u torbicu za šminku koju nosim u torbi, s njom ste jednostavno uvijek spremne za neočekivane situacije ili se pak možete našminkati malo kasnije ako ujutro jurite na posao. 








Benefit možete kupiti u Sephori ako slučajno putujete, ili pak njemačkim parfumerijama, online sitevima itd. Cijena je oko 250 mislim. Prilično ali ja ju obožavam i ako želite samo jednu paletu koju ćete moći iskoristiti za puno jednostavnih lookova, to je to. Tonovi su takvi da lijepo stoje svim nijansama tena, kvaliteta je zbilja vrhunska a ja patim na Benefit i Too Faced pakiranja da je to ludilo!!!! 


Kako vam se sviđaju boje ove paletice? Hoćete li možda potražiti slične boje jeftinije i koristiti ih na ovaj način? Mislim da Catrice Lumiere bi mogao biti dva shimmerasta i još pronađete jednu mat smeđu. Meni se ovaj način šminkanja jako sviđa i stvarno povećava oči ;) Volim vas!

xoxo







Nema komentara:

Objavi komentar