logo :)

utorak, 19. travnja 2016.

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP DRAMA


Bok svima, evo mene u ovaj kišni dan s jednim lijepim postom. Sigurno ste već vidjele predivnu reklamu za novu Maybelline maskaru s prelijepom Gigi Hadid u glavnoj ulozi. Moram priznati da je mene već reklama kupila iako bi i bez nje isprobala ovaj novitet pošto volim maskare ovog brenda.




preuzeto s Interneta

Ne znam vaše mišljenje o njoj ali meni je apsolutno predivna i zanosna, baš izvanredno lijepa djevojka. Isto vrijedi za Kendall Jenner , više sam njen fan nego njene sestre Kylie . Gigi i Kendall su definitivno modne ikone današnjice. 

Sada kad sam vam približila komercijalnu priču oko ove maskare, krećemo na recenziju.
Maybelline obećaje push up efekt za trepavice , a njega bi trebala stvoriti gumena četkica s posebno raspodijeljenim zubcima koji zahvaćaju svaku pa i najmanju trepavicu. 

Pakiranje ove maskare je apsolutno preslatko, definitivno u mom stilu. Ružičasto - crvena ambalaža sa sjajnim finišem , vrlo privlačna i elegantna a ujedno ženstvena. Maskara dolazi u količini od 9,5ml a boja je opisana kao intenzivno crna ( stvarno odgovara opisu). Od dana otvaranja preostaje vam 6 mjeseci za potrošiti sadržaj. 




Moram priznati da me ova maskara osvojila od prvog nanošenja što je vrlo rijedak slučaj. Obično mi se maskara svidi tek kada razradim formulu , za što mi treba otpilike tjedan dana do deset dana.

Ovaj put sam ostala zatečena efektom koji maskara ostavlja na trepavicama! Formula je savršena, nije premokra ni presuha , izrazito je crna ( u zadnje vrijeme kupujem samo takve maskare) i trepavice se uistinu mogu usporediti s umjetnim. Naravno da to nije to , nikad ne može biti ali ovaj efekt je bomb.com rekli bi na YouTubeu. Jako lijepo produži trepavice i izuzetno ih podeblja, stvarajući jako definirane i sexy trepavice za ženstveni i duboki pogled.





Na ovim fotografijama možete vidjet kako izgleda pakiranje i sama četkica kad se maskara otvori. Definitivno nisam još vidjela ovakve zubce na gumenoj četkici i doista je riječ o pametnoj inovaciji koja izvlači maksimum iz trepavica.





Maybelline savjetuje da se drugi sloj nanese dok je prvi još mokar jer se lako može dobiti efekt clumpy trepavica (mene osobno to ne smeta , ja ih volim ekstremno naglašene ali to je naravno stvar ukusa pa je dobro napomenuti za curke koje ne vole jako naglašene trepavice) . 







Ovo je konačan efekt maskare ( nekoliko slojeva). Vidite da stvarno produžuje trepavice i daje volumen te da je boja stvarno intenzivna i to sve je ono što me osvojilo - ova maskara ima sve za dramatičan izgled trepavica! Moram priznati da obožavam  Maybelline maskare i da su moje omiljene drogerijske uz Loreal te da trenutno rotiram Push Up Drama i Lash Sensational , ovisno o efektu koji želim postići ali obje su mi veliki favoriti. 







Na ovim slikama vidite da čak i ako ne slikam samo oči odnosno i na fotografiji koja obuhvaća više od samih očiju, trepavice su i dalje vrlo istaknute i privlače pažnju. Mislim da se ova maskara najviš približila u obećanju ostavljanja efekta umjetnih trepavica. Pri tome ću napomenuti ukoliko ste novi na blogu, imam plave trepavice, relativno duge i prirodno uvijene a prije nanošenja maskare nisam koristila uvijač ni ništa slično štoviše žurila sam sa spremanjem.

Ova maskara na meni izdrži cijeli dan bez problema, ne trusi se uopće, kad se jednom osuši, ne preslikava se i iako nije deklarirana kao vodootporna , vrlo je izdržljiva i teže silazi s trepavica što mislim da je super karakteristika s obzirom na dolazak toplijih dana i noći.

Moram istaknuti i jednu jedinu manu ove maskare, ne bi bila ja da nisam potpuno iskrena, dakle izuzetno se lako i često preslikava na kapak i gdje god stigne dok ju nanosite odnosno dok se ne posuši potpuno. To se može izbjeći jako opreznim nanošenjem ali znate i same koliko je to realno ako se ujutro spremate za posao, faks , školu. U tom slučaju pričekajte da se mrlja osuši i onda ju štapićem za uši blago ostružite, 

Cijena je 70ak kuna , dostupna je u DM-u, BIPI, Mulleru, Kozmu a često je na akcijama, ja sam svoju kupila u Mulleru za 48 kuna! Vrijedi svake kune i definitivno ulazi u moju stalnu postavu maskara!

Jeste li već probale ovu maskaru i ako da, kako vam se sviđa? Ako niste, želite li?

xoxo


Nema komentara:

Objavi komentar