logo :)

četvrtak, 20. kolovoza 2015.

ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE


Hello again my loves,

vraćam vam se s recenzijom proizvoda od kojeg ne možemo pobjeći ni na jednom YouTube kanalu. Radi se o svjetski poznatom ABH Dipbrow Pomadeu. 

Moja priča o obrvama je duga i nesretna, kad sam bila mlađa jedna mi je kozmetičarka počupala dlačice koje se ne smiju dirati i na vanjskom dijelu luka moje obrve ne rastu uopće. Stoga već godinama pribjegavam različitim metodama da to sakrijem odnosno barem optički ispravim i probala sam stvarno niz proizvoda uključujući i japansku metodu iscrtavanja obrva o kojoj vam također mogu ispričati ako vas zanima. 

Ovo je samo kratki uvod kako bi vam dokazala da sam prilično upućena u ovo pitanje , krenimo sa samim proizvodom. Kao što znate, nije dostupan u Hrvatskoj. Bilo ga je neko vrijeme na Pink Pandi ali već duže im nije na zalihama tako da mi se nije dalo čekati i ja sam naručila svoj primjerak na Beauty Bayu za 18 eura što je otprilike 60 kuna manje nego cijena preko Pink Pande. Došao je jako brzo, za svega 6 dana što me iskreno oduševilo i svakako ću se još družiti s tom stranicom.

Odabrala sam nijansu Taupe , koja bi odgovarala svijetlim curama, onim s pepeljastom kosom ili pak tamno plavom. Za svijetlo smeđu nisam sigurna , mislim da bi odgovarala ako više naginjete na sivkastu stranu a ne na zlaćano smeđu.


Kod ovog proizvoda mi je najveći problem izabrati nijansu, ne volim inače kupovati bez da mogu najprije isprobati proizvod i zato se nadam da će vam moje fotografije i ovaj post pomoći ukoliko se odlučite na kupnju ovog proizvoda. 

Ambalaža je divan, Pomade je smješten u staklenu posudicu a sjajni crni poklopac (koji doduše ne prašta otiske prstiju) ima predivan logo ABH u boji rozog zlata s gornje strane. Jako lijep ukras na kozmetičkom stoliću i definitivno se osjećamo posebno koristeći tako lijepo upakiran proizvod. Kod mene samo pakirnaje neće presuditi ali volim lijepu ambalažu (a tko ne voli). 

Količina je 4 grama i mislim da će mi trajati zauvijek pošto je pigmentiran preizntenzivno i ako nemate laganu ruku imat ćete problema s ovim proizvodom jer će krajnji efekt biti preumjetan. Preporučujem definitvno da se malo poigrate prvo doma s njim i vidite mogućnosti te otkrijete koji vam look najbolje stoji. Nanositi ga možete kosim sintetički kistićem, ja koristim BH kistić a znam da i ABH ima krasan ali bilo koji koso rezani će poslužiti. Dovoljno je samo dodirnuti površinu i to nježno i imate dovoljno boje za jednu obrvu.


dnevno svjetlo

slikano na umjetnom svjetlu

Taupe je smeđe siva nijansa ,baš pepeljasta. Malo me bilo strah da ne vuče previše na sivu ali ovdje to nije slučaj, boja je izvrsno stvorena, odlično se prilagođava vašim obrvama (ili vam ih glumi kao recimo meni). 

Znam da neke cure koriste Maybeline Colour Tattoo Permanent Taupe sjenilo za popunjavanje obrva, meni osobno je to bila užasna ideja za probati, naime sjenilo sam kupila jer mi je ta cijela linija odlična i u međuvremenu sam pročitala da dosta cura s njim popunjava obrve. Iskreno, ne znam kako jer je to sjenilo stvarno sivo, odnosno taupe i nije namijenjeno za to. Ova je boja kreirana posebno za obrve i nije ni siva ni smeđa a njeni se pigmenti idealno prilagođuju.



Skroz lijevo je Catrice olovka Date With The Ashton, koju i dalje koristim za isctati taj vanjski luk i ta nijnsa mi je stvarno odlična. U sredini je ABH a skroz desno vidite Maybelline Colour Tattoo Permanent Taupe. Mislim da vam ne trebam ukazivati na više nego očiglednu razliku. Maybelline je meni divna nijansa ali jednostavno ne funkcionira za popuniti obrve u mom slučaju. 

Dipbrow Pomade osim što je izuzetno pigmentiran, kremast i lako se nanosi je i jako dugotrajan, ne miče nikud dok ga vi ne skinete. Obećava vodootpornost, nisam se kupala s njim iako meni više manje svi proizvodi za obrve ostanu dok ih baš ne istrljam.

S ovim proizvodom dobivate rješenje za svoje obrve na nekoliko godina, vrhnunsku kvalitetu, odličan izbor nijansi, a jedino što morate savladati je tehnika nanošenja. 

Opisat ću vam kratko svoju svakodnevnu rutinu uređivanja obrva. Prvo ih češljićem (koji izgleda kao štapić iz maskare) počešljam prema gore ( to malo bijede koju imam hahah) a zatim Catrice Date With Ashton olovkom iscrtan vanjski dio obrve. Potom na kosi sintetiči kistić uzimam malo ABH Dipbrowa i lagano iscrtavam svoj prirodni oblik obrve. Ne idem puno izvan njega jer mislim da je to koliko god spretna bila , očito. Moj savjet je da se držite svog oblika obrva i malo ga samo istaknete. Dakle kad sam po cijeloj dužini obrve nanijela Dipbrow Pomade, ponovo uzimam četkicu s početka i dobro ih iščetkam da dobijem što prirodniji look odnosno da uklonim eventualne mrvice i viškove te da sam Dipbrow Pomade jednoliko rasporedim po obrvama. To je to !

Stvarno sam jako zadovoljna ovim proizvodom, drago mi je da sam našla napokon nešto što surađuje s mojim obrvama , u smislu boje ali i stanja u kojem jesu. Možda je malo skupji ali stvarno će trajati godinama jer je doslovno dodir kistićem dovoljan za iscrtati jednu obrvu.

Na swatchu vidite kako je tekstura kremasta i kako se lako blenda , to je ono što mi se uz pigmentaciju najviše sviđa kod ovog proizvoda. 




Još uvijek se ne mogu naviknuti na činjenicu da sam našla proizvod do sada najsličniji mojoj prirodnoj boji obrva ! 

Kako se vama čini, imate li Dipbrow Pomade ili nešto slično i koja je vaša rutina za uređivanje obrva?

xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar