logo :)

utorak, 4. kolovoza 2015.

SLEEK OH SO SPECIAL PALETTE


Pozdrav svima,

Danas vam predstavljam svoju drugu Sleek paletu koja će vam možda biti i zanimljivija od prethodne posebice ako ste ljubiteljica mat sjenila i nježnijih dnevnih lookova. Ako vas zanimaju moji dojmovi o ovoj paleti, nastavite čitati .



 Ovako izgleda kutijica u kojoj dolazi sama paleta, dobro je zaštićena i samo pakiranje je jednostavno i slatko. Na stražnjoj strani pakiranja je opis palete i prijedlozi lookova te sastojci na dnu. U paleti je 12 sjenila, 7 su mat a 5 shimmer finiša. Gramaža sjenila je 1.1 gram a cijena ove palete na Pink Pandi je 84,90 kuna.


Sjenila imaju zanimljiva imena, znam da nije važno ni presudno ali obožavam kad nijanse sjenila , ruževa, lakova itd. imaju fora imena, nekako pričaju svoju priču koju onda uklapamo u naša raspoloženja i živote. 

Namjerno sam ostavila ovu prevlaku da vam mogu opisati pobliže boje po nazivima :)

Bow- krem mat nijansa, idealna kao podloga za look.
Organza -rose gold sjenilo shimmer finiša, jedan od mojih favorita pošto znate da sam u ovu boju apsolutno zaljubljena <3
Ribbon - prekrasna ružičasto koraljna nijansa mat finiša za trenutke kada poželimo malo eksperimentirati s bojama
Gift Basket - smeđe zlatna nijansa shimmer finiša, prilično klasična boja.
Glitz - antracit s puno shimmera, savršena boja za smokey eyes look
Celebrate - moja druga najdraža boja u paleti, burgundy purple boja metalik odsjaja s puno shimmera, savršenstvo
Pamper- baby pink mat nijansa, svakako posebna, osobno volim ružičastu na očima , po meni je bolji izbor za tamne oči.
Gateau - tamnije ružičasta s krupnijim glitterom, ova se nijansa dosta trusi ali je pogmentacija izvrsna kao i kod cijele palete
The Mail - oker boja, korisna za isticanje pregiba kapka 
Boxed - smeđa mat nijansa, nije ništa posebno ali ovakve nijanse uvijek dobro dođu
Wrapped Up - i moj posljednji favorit u paleti, radi se o taupe boji s primjesom ljubičaste koja se nazire tek kad se swatcha, posebna nijansa koja me oduševila
Noir - klasična mat crna, odlična za smokey eyes look 

Sva sjenila su puteraste teksture, mekana i jako pigmentirana, čak i svijetle nijanse predivno izgledaju kad se swatchaju, mislim da je Sleek izvrstan omjer cijene i kvalitete posebno kad je riječ o paletama sjenila, želim ih sve jer su stvarno savršene. Oh So Special paleta je idealna i za dnevne i za noćne lookove i nju bih prvu preporučila ako se razmišljate koju Sleek paletu naručiti. Ostale su ili neutralne ili jako tamne ili pak električnih boja a ova vam paleta pruža najviše mogućnosti u šminkanju, puno je različitih finiša, boje se kreću od najsvijetlijih neutralnih do tamnih s efektima a ako se zaželite malo boje , tu su i dva sjenila neobičnih nijansi. Uložite li u ovu paletu, zasigurno vam jako dugo neće dosaditi igrati se njome. 




donji red palete

gornji red , slijeva nadesno slijed boja

Swatcehe sam radila bez baze kao i inače, s obzirom da neke od vas bazu za sjenila možda ne koriste te smatram da je bolje realno prikazati izgled sjenila. Sve u svemu, jedva čekam raditi tutorijale s ovom paletom i svakako ću ovih dana obajviti svoj prvi make up video tutorijal <3.
Povodom toga ću imati mini darivanje pa me svakako nastavite pratit na FB Meow Meow by Elvira, na Instagramu elvira_novosel i na Youtube kanalu Elvira Novosel. Svima vam šaljem puno pusa, izgurajte današnji dan s osmijehom i čitamo se već sutra ! 

xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar