logo :)

ponedjeljak, 20. srpnja 2015.

COCTAIL NIGHT - MATTE SMOKEY EYES


Drage moje, 

pozdravljam vas uz nadu da odmarate i da se štitite od ovih ljetnih vrućina na najbolji mogući način. Sutra ću objaviti dobitnicu darivanja u postu o Giveawayu a uskoro će biti još jedno tako da svakako pratite blog ;).
Danas vam donosim još jedan get ready with me post, radi se o looku koji je malo drugačiji od meni omiljenih načina šminkanja. Naime odlučila sam napraviti mat smokey na očima i kombinirati s dva ruža, van sam nosila svijetliju varijantu ali samo zato da ne moram paziti na razlijevanje ruža na +40.
Pokazati ću vam slike konačnog looka pa ako vas zanima kako sam ga napravila, nastavite čitati ;)





Vjerojatno znate da obožavam shimmerasta sjenila, prelamanje boja, glitter, svjetlucanje i shvatila sam da više manje svaki look uključuje barem nešto od navedenog. Meni je to super, obožavam to i zato i nosim to tako često. Što je potpuno okej, ono što se vama sviđa, što vam dobro stoji i s čime se najugodnije osjećate je ono što trebate ponosno nositi jer ako ste zadovoljne sobom bit ćete sretne i pozitivne osobe koje neće imati potrebu pisati ružne komentare ili širirti negativnu energiju. Dobro se dobrim vraća i to je uistinu tako , dobro i pozitivan stav čine život puno lakšim. Sjetimo se one - što zračiš to privlačiš :) Ipak je ponedjeljak pa bi ovo bilo dovoljno mudrosti za danas :D 

Povratak na look - prvo sam uredila obrve Catrice setom za obrve i nanijela Artdeco bazu za sjenila koje je moje malo čudo i bez koje više nikada neću biti.

Na cijeli kapak sam nanijela sjenilo boje bijele kave iz Iconic 1 palete , odnosno treće po redu. 





Potom u pregib kapka Essence blending kistićem nanosim taupe nijansu, također mat , iz Iconic 2 palete, peto po redu slijeva na desno.





 Vodoravno v crtam Catrice Velvett Matt sjenilom u nijansi naziva Welcome to Greysland  koja je prekrasna siva boja, idealna za smokey eyes lookove.





Područje ispod obrve sam posvijetlila prvom nijansom iz Iconic 2 , mat krem nijansa koja je kako vidite istaknula moje taj čas nepočupane obrve :D. Oči sam obrubila Essence Liquid Eyelinerom u vodootpornoj verziji a waterline Maybelline gel linerom. Stavila sam umjetne trepavice s ebaya i moju omiljenu Essence Princess False Lashes maskaru na donje trepavice i vrlo malo na gornje, tek toliko da ih obojim da se ne ističu na umjetnim. Donji kapak sam obrubila sivim Catrice sjenilom te područje u unutrašnjem dijelu pomiješala sa sjenilom boje bijele kave (Iconic 1, treća nijansa) da bi dobila blagi ombre koji volim na donjem kapku. Sve sam izblendala.








Glede lica, koristila sam La Roche Posay hidratantnu kremu kao podlogu za make up , Vicydermablend tekući puder  a fiksirala sam s MAC Studio Fix puderom. Bronzerom sam istaknula čelo, nos i jagodice a koristila sam Vivid Baked Bronzer od MURa te za rumenilo Essence kremasto rumenilo, u ružičastoj nijansi a za highlight lica sam odabrala MAC Love Connection mineralizirano sjenilo za oči koje je spoj Lightscapadea i Sof & Gentlea i nakon što sam to shvatila, znam da kupnja Soft & Gentlea može pričekati. Na usnama je Essence olovka Honey Berry i Wetb & Wild ruž Sugar Plum a na drugoj kombinaciji Sleek Paint Pout u nijansi Minx.






Berry usne su veliki trend ovog ljeta , između ostalih ih predlaže Sephora pa svakako pokušajte isprobati kako vam stoje berry nijanse, ne moraju biti ovako jake, za početak možete odabrati balzam u boji ili sjajilo u ovoj sočnoj nijansi. Iako vežemo za jesen ovakve boje, ljeti dozrijeva većina bobičastog voća i uživamo u malinama, borovnicama , ribizlu itd. Zašto ih ne bi onda nosile i na usnama? ;) 

Druga kombinacija je ružičasto - peachy nijansa koju obožavam i za nju sam se naposlijetku i odlučila. 







































Žao mi je što ove slike nisu dovoljno oštre ali slikala sam po noći uz jako loše osvjetljenje .
Na sebi imam top iz H&Ma u mint nijansi i kratke hlačice iz C&A u istoj nijansi , bež platforme na punu petu i naušnice s ebaya. U kosi imam traku s mašnicom iz C&A a noge se sjaje zahvaljujući Shimmy Shimmyu od Lusha.







Kako vam se sviđa odabir mat sjenila za promjenu? Volite li mint boju kao ja ? 

xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar