logo :)

petak, 24. srpnja 2015.

LJETNI FAVORITI


Friday I am in love <3 !

Da da došao nam je napokon petak, a ja sam se gle čuda odlučila na post o favoritima. Iskreno iako puno vas voli takav tip postova (i ja među vama) , pisanje čestih ovakvih članaka mi nema smisla jer više nalikuju na new in nego na favorite. Proizvodi koji ću ja navesti u postu koristim cijelo ljeto gotovo svakodnevno, stvarno su mi promijenili beauty rutinu i koristim ih zapravo iz mjeseca u mjesec a neke i iz godine u godinu.


Neki od ovih proizvoda zaslužuju posebnu recenziju ali ne mogu ih ne spomenuti ovdje jer su stvarno zaslužili- La Roche Posay Lipikar Baume AP+ balzam za tijelo je inovacija koja me oduševila, riječ je o izuzetno hranjivom balzamu za tijelo s lipidima koji je namijenjen vrlo suhoj i osjetljivoj koži sklonoj svrbežu i atopijskom dermatitisu. Nedavno dok sam vam pripremala Get Ready With Me post sam se sva osula i osim Claritina za lokalnu pomoć sam koristila upravo ovaj balzam koji me momentalno rješavao svrbeža , osjećaja zatezanja i osjećaja "gorenja kože". Obožavam ga, koristim ga navečer nakon tuširanja i koža je predivna od njega, Cijena za 400 ml je 168 kuna.

Lerbolario Tiare krema za tijelo je divnaaaaa ! Miriši po kokosu i cvijetu Tiare, jako je guste teksture (više kao maslac za tijelo) ali se upija u svega minutu dvije , sastojci su čisto savršenstvo a osim osjećaja izuzetne hidratacije i glatkoće pruža i predivan miris koji traje satima. Cijena je oko 150 kuna, ovisi gdje ga kupujete.

Le Petit Marseillais Lait de Vanille , hranjiv i nježan gel za tuširanje koji miriši po vaniliji. Ljeti su mi ovo odlične tuširalice dok mi je zimi omiljeno Loccitane Badem ulje za tuširanje. Cijena oko 18 kuna.

Shimmy Shimmy Lush je jedan od proizvoda koji volim godinama. Masažna pločica koja miriši po vaniliji, ostavlja predivne zlatne šljokice koje traju i danima na koži, njega koju pružaju kvalitetni prirodni sastojci, sve to ga čini mojim must have ljetnim proizvodom, Cijena je 49kuna.




Kerastase Masque Force Architecte moja je omiljena maska za kosu. Ja Kerastase obožavam, moja kosa fenomenalno reagira na njihove proizvode i samo rotiram linije da se ne zasiti. Ova maska je za intenzivnu obnovu izuzetno oštećene i suhe kose. Cijena oko 180 kuna na LookFantastic.

Tangle Brush Angel je četka za raščešljavanje koja za razliku od ostalih tog tipa ima klasičnu dršku, može se koristiti i prilikom feniranja jer je otporna na suhi zrak i roza je i u obliku anđeoskih krila. Znam da ovo posljednje nema neku važnost ali meni ima, pa pogledajte je, predivna je. Ponekad ju samo držim , gledam i divim se. Šalim se (ili ne hehe). Cijena oko 100 kuna, LookFantastic.

Invisibooble su gumice za kosu koje koristim baš svaki dan jer čak i onda kad nosim raspuštenu kosu doma je uvijek vežem jer mi smeta i živcira me da pada po meni dok recimo peglam po ovim vrućinama bez klime ili kuham čušpajz aka varivo. A moram jer je sezona mahuna. Na stranu sve, ove gumice su spas za kosu!! Ne čupaju, ne petljaju , ne ostavljaju trag. Divno. Ima ogroman izbor boja , u paketu su 3 i u Mulleru koštaju 40 kuna.


Mary Lou Manizer The Balm ovo mi je valjda favorit života. Predivan kultni highlighter šampanjac zlaćane boje koji stvara predivan sjaj na licu. Potrošila sam 2 do sada  i dio su mog svakodnevnog make upa. Ne mogu zamisliti dan bez ovog proizvoda. Cijena 164 kune na web shopu Pink Panda.

MAC Studio Fix Powder Foundation moj HG puder. Zaboravite sve što ste čuli, Photoshop u obliku pudera postoji i to je ova ljubav. Puder je fenomenalan, potpuno jedna druga razina make upa, recenziju sam pisala pa vas na ostale hvalospjeve o njemu upućujem tamo. Cijena 242 kune MAC dućan u Zagrebu.

Artdeco Eyeshadow Base je baza za sjenila koja već dugo ima svoj ugled ali ja sam ju ne znam ni sama zašto , tek sada otkrila. I odmah je postala razlog da mi se da ustajati sat vremena ranije svako jutro samo da mogu šminkati oči , sjenilima daje posve novu dimenziju, intenzitet i traje cijeli dan, Cijena je 36 kuna u Mulleru jer Artdeco slavi 30 godina postojanja.

Artdeco Fixing Powder sam kupila u manjem pakiranju da isprobam i samo ću reći da se čim plaća sjedne vraćam po veliko pakiranje. Kad probate ovaj puder shvatit ćete kako je zapravo Essence i Catrice bezveze naspram njega. Jednostavno je potpuno druga priča . on je transparentan ali tako fino sitno mljeven da je to nešto savršeno. Divan proizvod. Cijena za mini pakiranje od 10 grama je oko 50 kuuna u Mulleru, Ne znam zašto me ovaj brend do sada nije privlačio ali mislim da ću istražiti nakon ova dva puna pogotka Artdeco malo bolje.

Essence Fun Fair Blush rumenilo iz limitirane kolekcije, imala sam sreće i ulovila posljednje peachy ružičasto i samo ću reći da isključivo to rumenilo nosim. Boja je izuzetno prirodna, nadogradiva, ima sjaj u sebi ali ne šljokice nego baš dewy sjaj, izgleda kao da zrači. Čisto savršenstvo, cijela kolekcija je to die for. Cijena 25 kuna Muller.


NYX Butter Gloss ovo sjajilo je savršeno, nosim ga gotovo svaki dan, hrani kao balzam, klizi po usnama, nije nimalo ljepljivo i miriši po vanilij. Želim sve nijanse , zaljubljena sam itd. Cijena 48 kuna Diviana Cosmetics web shop.

EOS Summer Fruit je balzam koji inače obožavam i uz Reve de Miel od Nuxea nemam ni potrebu više isprobavato razne balzame jer je ovo sve što tražim kod voćnih mirisnih balzama - prirodni okus i miris, njega , i preslatko pakiranje. Ja sam kupila svoj preko ebaya u paketu od 6 EOSa a došao je na Pink Pandu gdje je cijena oko 50 kuna mislim.

Misslyn ruž 295 nijansa, savršena kremasta nude nijansa koja na mojim usnama izgleda jako prirodno, baš samo poboljša izgled mojih usana. Idealan za svaki dan. Muller, 54 kune.


Escada Turquoise Summer limitirano izdanje Escade za ovo ljeto, to je moj all time omiljeni ljetni parfem koji mi uvijek vrati lijepe uspomene i jednostavno obožavam njihova ljetna izdanja. Cijena je oko 300 kuna mislim za 30 ml, ja sam svoj dobila na poklon.

Vanillary Lush kruti parfem, znate da obožavam miris i okus vanilije i ovo je logičan izbor. Miriši slatkasto po vaniliji naravno, jako je praktičan za nositi sa sobom i popravljati tokom dana. Lush, oko 70 kuna.


Zaboravila sam ih slikati - svaki dan u mojoj torbi su ova dva suputnika - Avene termalna voda i Equa Tasty bočica. Jelda da je preslatka s muffinima i kolačima <3 ? Baš ju volim.
Svi znamo prednosti hidratacije tako da je za moju kožu tu Avene a za hidrataciju iznutra brine Equa.

Koji su vaši favoriti zadnjjih mjeseci? Biste li voljele isprobati nešto s moje liste?

xoxo

2 komentara:

  1. Zaljubila sam se u četku, baš volim motiv anđela :) krasni favoriti! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja isto, morala sam ju imati. Na LookFantasticu ti je često snižena, uzela sam ju zbog boje i motiva ali je jako kvalitetna i praktična. :)))

    OdgovoriIzbriši