logo :)

utorak, 14. srpnja 2015.

*GIVEAWAY* DARIVANJE



Drage moje , 

obećala sam malo darivanje nakon 10.000 pregleda bloga i napokon je došlo vrijeme za to :D
Najprije vam se želim zahvaliti, svima vama koje čitate i pratite ovaj moj mali kutak, nadam se da vam pomognem svojim recenzijama i da se katkad nasmijete uz mene, naučite nešto novo itd. 

Svaki novi pregled i lajk na Facebooku mi znači i veselim se svakom komentaru i mailu od vas, presretna sam zbog lijepih povrtanih informacija. Trudim se ovaj blog pisati pozitivno, iskreno i s namjerom da podijelim svoja iskustva, razmišljanja i na taj način vas uputim na što je ok a na što ne potrošiti. 

Bez vas i podrške nekolicine meni dragih ljudi ovo ne bi imalo smisla ali svaki novi pregled mi daje dodatnu motivaciju za pisanje. Ono što volim je to što imam osjećaj kao da pričam s vama dok vam pišem postove. Voljela bi početi snimati tutorijale, što mislite o tome ? 

Naposlijetku , neću vas više gnjaviti već ću reći koju o darivanju. Dakle, paketić sadrži tri poklona - Catrice Velvet Matt sjenilo u nježno ružičastoj nijansi , idealno za blendanje, Catrice lak za nokte sa šljokicama za posebne efekte na noktima i tekući ruž Made To Stay, također Catrice u lijepoj nude-ružičastoj boji. Ubacit ću i čokoladu Milka Oreo pošto je to moja omiljena :))) Poklone sam kupovala prema onome što osobno najviše volim u posljednje vrijeme, pošto ipak moraju biti vezani na blog, pa se nadam da će i jedna od vas koja osvoji ovaj kozmetičko čokoladni paket zavoljeti slične kombinacije!




Kako sudjelovati u darivanju? Jako je jednostavno i nećete morati ništa dijeliti ni objavljivati :)

1. Lajkaj stranicu bloga na Fejsu ako već nisi - MeowMeow by Elvira

2. U komentaru na ovaj post napiši kakve moje postove najviše voliš i kakve bi željela u budućnosti čitati.

3. Zaprati me na Instagramu ELVIRICA_ELVIRA. Ovaj korak nije nužan ali ukoliko budem u dilemi između nekoliko odgovora , presudit će. 

4. Darivanje traje od 14.7.-19.7. u 20:00h a pobjednicu ću obajviti u ovom postu idući tjedan. Troškove slanja nagrade snosim ja. 

Sretno svima ! :****

xoxo

Drage djevojke , hvala vam na sudjelovanju , darivanja će biti još, tako da pratite me na blogu, Facebooku, Instagramu i Youtube kanalu (Elvira Novosel). 
Nakon što sam shvatila da se ne mogu odlučiti jer su mi svi komentari dragi i najradije bi poslala svima poklone , napisala sam imena na papiriće i izvukla sretnu dobitnicu - Tamara Šobatović čestitam ! 
Molim te da se javiš u inbox na fejsu sa svojim podacima kako bi ti mogla poslati nagradu.
Ukoliko se Tamara ne javi u roku 24 sata izvlačimo novu dobitnicu.
Puse svima, uskoro novo darivanje a do tada pogledajte moj video o njezi kože :) 

Broj komentara: 6:

  1. super pokloni.. volim pogledati tutoriale i misljenje o new in stvarcicama koje volim procitati prije kupovine istih :)
    samo nastavi tako, citamo se i dalje
    FB Ivona Grgurić

    OdgovoriIzbriši
  2. Kao ljubiteljica šminke i mode najviše volim čitati o "new in" stvarima i makeup lookove... Ne bi bilo loše čitati o shopping haulima i više swatcheva... :)

    FB Kristina Soldo

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim tvoje "Get ready with me" postove i općenito tutoriale.

    Osobno bih voljela više o njezi kože i kose! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim čitati ''new in'' postove jer vi blogerice imate neku moć da nas uvjerite dal da kupimo proizvod ili ne. Nisam ni znala da postoji Catrice Bronzing Highlighter Pen dok nisam pročitala u tvom postu i naprosto je divan (pikiram ga već nekoo vrijeme i sigurno kupujem kada potrošim Essenceov).
    Nadalje, voljela bih više čitati o preparativi jer imaš vrlo zahvalno lice i ten i trebala bi s nama podijeliti neke savjete o njezi. Samo tako nastavi i dalje. :)))

    FB Tamara Šobatović

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni su najbolje tvoje objave koje idu korak dalje od običnih make up tutoriala, pa okines koju sliku iz svatova i s plaže, pa mozda dobijemo koji info i ideju i za shopping :) voljela bih čitati više o najrazvikanijim markama i proizvodima, zašto su toliko skuplji i jesu li bolji od ovih, npr. Essence i sl., i o proizvodima za ultra osjetljivu kožu jer imam užasnih problema s nanošenjem šminke na područje oko očiju, koje mi je vrlo bolno i suho većini vremena. No dosta o meni, pričajmo malo o tvom instagramu. Ne pratim te tamo trenutno jer si ne znam šifru, ali te stalkam u pravom životu, pa se to pika, jelda :)
    P. S. I love yo... Milka Oreo :-*
    Iris T.

    OdgovoriIzbriši