logo :)

srijeda, 1. srpnja 2015.

MAYBELLINE COLORdrama



Vrijeme je da vam predstavim stvarno odličan proizvod koji ćete obožavati. Zvuči malo presenzacionalistički ali ja sam stvarno oduševljena ovim ružem u olovci.

Najprije sam kupila nijansu Nude Perfection koja je kako joj i naziv govori, savršen nude ruž, kremastog finiša , ugodnog mirisa vanilije/nečeg slatkog, iznimne mekoće i pigmentacije.




Na slikama su obje nijanse koje posjedujem - Nude Perfection koji sam ukratko opisala i In with Coral. 
Već dugo nisam naisla na tako dobro pigmentiran ruž za usne, swatcheve s ruke sam morala trljati micelarnom da skinem a koraljno ružičasti ni tad nisam uspjela skroz ukloniti. 

Trajnost je odlična, morat ćete ga popraviti nakon jela ili pića ali ništa pretjerano, samo pojačati intenzitet. Jako je ugodnog osjećaja na usnama, baš baršunastog, mekog i laganog, idealnog za ljeto. Još jedna karakteristika koja ga čini idealnim za ljeto - ovo je i olovka i ruž pa ako samo malo bolje našiljite ruž (smiješno zvuči), možete prilično precizno ocrtati i popuniti usne u nekoliko trenutaka.

Nude ruž je super izbor za svaki dan i ja ga gotovo stalno nosim, ne sadrži shimmer već ima kremasti finiš, koji je polumat na usnama, ako želite skroz mat look , lagano pređite preko ruža transparentnim puderom u prahu (za matiranje) i voila! Ako ste više od sjajila, možete slobodno kombinirati i sa sjajilima , balzamima i drugim ruževima. Ovaj proizvod pruža bezbroj kombinacija i zato ga volim!

Koraljno ružičasta nijansa je savršena za ljetne dane i noći kad nam je najjednostavnije naglasiti usne, staviti neko lijepo rumenilo i malo maskare i uživati u ovom divnom godišnjem dobu (neki na godišnjem neki ne heheh ). Također je bez shimmera , istog finiša kao nude perfection.

Ovi divni ruževi dostupni su u Mulleru ( u DMu ih nisam vidjela) po cijeni od 19.90 što je više nego jeftino za ovako dobru stvar! Iskoristit ih morate u roku 2 godine od otvaranja. Na slici ispod su sve nijanse koje su u ponudi , nažalost ja ih nisam vidjela bar pola u Mulleru , a tako želim Minimalist! ;(





Skroz fora ruževi, odlične nijanse i jako kvalitetni! Svakako isprobajte! Na kraju ću vam naravno pokazati kako izgledaju na usnama , a inače ja sam opet plava tako da mi je trebalo par dana da skužim kako srediti obrve a da se slažu s kosom i napokon mi je uspjelo pa očekujte tutorial za obrve za plavuše (pepeljastoplava). Vratimo se ruževima. Da, jedna od kraćih recenzija ali stvarno sam sve rekla, ovo je jedan proizvod kraj kojeg biste možda samo prošetale jer im counter nije privlačan ili pak mislite da za te novce ne može biti nešto tako dobro ali ovo je pun pogodak! 


NUDE PERFECTION

maca se izležava <3

IN WITH CORAL i obrve koje se slažu s kosom :P

Broj komentara: 5:

  1. nude perfection izgleda odlično,,, i cijena im je super :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Daa :)) hvala ti ;)
    Super je , ide u moje nude favorite, odliča proizvod stvarno !
    Šteta kaj nema svih nijansi kod nas jedino :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni su te olovke predivne, toliko pigmentirane, dugo traju. Znam ih ujutro prije posla nanijeti, pretrpe i gablec, i vodu i dođem doma još uvijek sa olovkom na usnama, samo više nije toliko intenzivna boja. Imam nijanse In with coral i Pink so chic, planiram i ostale kupiti ali nažalost ja sam ih našla samo u BIPI na Trešnjevci u Zg-u, dosad ih drugdje nisam vidjela.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične su, ja baš danas imam Nude Pefection, baš nešto divno! Za tu cijenu nemaš bolji proizvod to je sigurno ;)
    Imaš u Mulleru na Trgu, samo je odvojeno od Maybelline stalka , budu ti prodavačice pokazale. A za druga prodajna mjesta ni ja ne znam :/
    Baš mi je drago da dijeliš moje mišljenje i hvala ti puno na komentaru :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. ja ih imam 5: In with coral (najdraza, isla sam s njom do zg-a - 280 km od moje kuce, izdrzalo je i pice i hranu, a boja je onako jbno neon sto je fantasticno), Pink so chic (imala sam je za 5i mj veze vani, izdrzala je sva pica, super bordo roskasta nijansa sa primjesama smeđe) Nude Perfection (odlicna nude nijansa koju furam po dnevnim prilikama za kave, ili ju bzvz nosim doma, tek toliko da se osijecam poput dive xD), Fuchsia Desire (ona je lijepa nijansa fuksije, ali nekako mi se ipak najmanje sviđa jer imam sigurno jos 29378 slicnih ruzeva) i posljednja Light it up (crvena boja koju sam imala za docek 2015-e, izdrzala sva pica i super mi je bila uz sljokicasti look)... obozavam ih...evo jbt i ja napisala recenzije upravo tebi u komentaru hahah

    OdgovoriIzbriši