logo :)

ponedjeljak, 13. srpnja 2015.

MISS MANGA BLACK ANGEL



Hi everybody! :D

Odmah na početku, žao mi je što ne izbacujem postove često kao inače ali jednostavno u zadnje vrijeme nisam bila u prilici a zbog vrućina i nedostatka vremena se gotovo uopće nisam šminkala i nekako sam sva bila bez inspiracije. Što je šteta jer imam nekoliko proizvoda koje vam želim predstaviti, prvo kozmetički empty post čeka još nekoliko proizvoda da se pridruži pa ide i on a ovaj tjedan , u petak točnije, otvaram giveaway.

Danas sam vam pripremila recenziju svima poznate Lorealove maskare Miss Manga. Radi se o malo promijenjenoj verziji - Miss Manga Black Angel.Ova verzija obećava 15x veći volumen trepavica, te sadrži izrazito crne pigmente koje pružaju najtamniju boju do sada. Četkica zahvaća svaku pa i najmanju trepavicu bojeći je cijelom dužinom za dojam širom otvorenih očiju.

To je opis koji je dao Loreal a je li uistinu tako ? Želim vam skrenuti pažnju na to da su svačije trepavice za sebe i imaju svoje potrebe. Npr. moje su duge i uvijene i bijele haha , i meni ne odgovaraju nikako gumene četkice ( ili još nisam probala dovoljno dobru ) , tako da imajte na umu da ova maskara ne mora , neće i ne može odgovarati svima nama.




Maskara dolazi u slatkom crno rozo pakiranju koje se meni osobno jako sviđa, u količini od 8,5 ml a potrošiti je morate u roku 6 mjeseci. Odmah da napomenem to će se dogoditi puno prije i to zato jer ova maskara iz nekog razloga ima tendenciju osušiti se rekordnom brzinom. Govorim to nakon četiri ili pet potrošenih primjeraka i naravno u usporedbi s nekim drugim maskara. Ne znam zašto je to slučaj ali tako je , pa ukoliko vam ta činjenica ne smeta ili se možda vama ne dogodi ovaj problem, sasvim je ok.

Meni odgovara četkica, volim jako naglašene , spider legs trepavice a ova maskara ih može napraviti s lakoćom. Sjetila sam se jedine gumene koju obožavam -Telescopic od Loreala !! :D Oprostite na digresiji, morala  sam ju spomenuti jer je odlična, prije mi je bila još bolja (crno pakiranje, kao da ovo srebrno nije isto :S) .

Međutim, imam prigovor. Užasno se preslikava, ne znam je li do dužine mojih trepavica ali nemoguće ju je nanijet bez da mi se preslika na sjenilo ispod obrva ili ispod očiju. Grrrrrrr!!!! Nije neki problem ako možete štapićem za uši otkloniti mrlje, ali često maskaru stavljam u autu na putu do posla ( bez brige ja ne vozim ;P ) pa nisam baš u mogućnosti popravljati greške. I ne, to se ne događa samo u vožnji, nažalost dogodi se svaki put kad se šminkam doma za kozmetičkim stolićem. 

Tekstura je srednje gustoće, maskara nema neki poseban miris, suši se srednje brzo a kad se osuši ne razmazuje se ( pozitivna kvaliteta definitvno, mrzim pratiti cijeli dan je li nenadano počela moja preobrazba u pandu ) i jednostavno se skida Bourjoris maramicama i micelarnom Bioderma ili Vichy ( tek nakon maramica prođem s njom) . 

Maskara je dobra. 3/4 ocjena dobra, znači kupit ću je tu i tamo da promijenim rutinu, zadovoljna sam ali ne toliko da ju stalno kupujem kao Essence False Lashe Effect. Telescopic Loreal mi ostaje među najboljima, Maybelline mi zna imati dobru maskaru a Miss Mangi se često vraćam, volim ju ali eto to što se brzo osuši i preslikava kod nanošenja nekako dosta zamjeram.

Cijena je 70 kuna u DMu, Mulleru, Bipi. Znate već da imate često akcije pa se može kupiti za 50ak kuna i tada je obično i kupim iako sam na Black Angel odmah pokleknula jer volim te posebno crne maskare a volim i ovu moju ljubimicu koja se prebrzo suši. 


morala sam pokazati i manikuru :D 



Naravno ja ne bi bila ja da vam ne pokažem kako izgleda na meni. Ništa to - jedan pa dva sloja kod mene. Ovo je ne znam koliko slojeva, moje stavljanje maskare izgleda tako da nanosim na trepavice dok ne budem skoroz zadovoljna efektom :D Kao što vidite, lijepo istakne trepavice i sigurno ću ponoviti kupnju kao i par puta do sada.

Volite vi Miss Mangu ili vam ne odgovara? :)

xoxo

2 komentara:

  1. Slučajno sam naišla na tvoj blog, prelijepa si! :D

    Maskaru nisam probala, ali mi je već dugo želja. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno, baš si draga :)))

    Pričekaj one vikend popuste u Kozmu / Bipi, onda možeš za 50 kuna otprilike ju uzet. Stvarno je dobra, iako je kod mene stalna postava Essence False Lashe Princess, ali ovoj se uvijek vratim a Black Angel je baš fora! Ovaj tjedan ide malo darivanje pa se nadam da ćeš još svratiti ;)

    OdgovoriIzbriši