logo :)

utorak, 7. srpnja 2015.

NYX BUTTER GLOSS



Pozdrav svima,

Najprije moram napomenuti da sam prije nekoliko dana dobila mail od jedne od čitateljica bloga koji me razveselio više nego sjajilo koje ću vam predstaviti ! :) 
Ako sam možda do sad i mislila da ove moje pričice ne služe ničemu, ova draga djevojka mi je pokazala supratno a i brojka pregleda koja je promašila 10.000 u 3 mjeseca ovog bloga mi puno znači. Uskoro ide povodom toga malo darivanje pa svakako pratite idućih dana blog.

Nakon pozdrava i posveta možemo krenuti na današnju recenziju. Obećajem, neću dugo, vama je vruće, meni je vruće, svi smo malo ošamućeni i umorni od sunca ali sve je to super, sjetite se da smo nedavno zazivali ljeto pa će vam biti lakše (trebalo bi kažu) hehe.

Dakle kao što znate u zadnje vrijeme naginjem nude kombinacijama na usnama, krenulo je od MAC Whirl i raznih nude / nježno rozih ruževa na tu olovku pa preko Maybelline ColorDrama Nude Perfectiona od kojeg se ne odvajam i završilo na želji za dobrim sjajilom, naravno iz nude grupe koje ću moći nositi samo ili kombinirati s nude olovkama, ruževima i balzamima.

Izbor je pao na NYX Butter Gloss u nijansi Creme Brulee (doslovno zapečena krema). Ova sjajila obećavaju odličnu njegu, klize po usnama stvarajući osjećaj izuzetne (butter) mekoće i mirišu po slatkastoj vaniliji i kolačima uz koju vam i na +40 proradi apetit haha. 

Ovo su sve nijanse ovog odličnog i preslatkog (doslovno i preneseno) sjajila, moji favoriti su uz Creme Bruelle Maple Blondie, Eclair i Vanilla Cream Pie koja sigurno izgleda feeeenomenalno na Whirlu (ja kad zapnem , zapnem haaha) . Kao što vidite sve nijanse nose imena slastica što mi je baš fora i slatko i nije ni čudno da ogladnite uz ovo sjajilo. Mirišu divno, slatkasto, jako su nježna, imam osjećaj da hrane usne i da ih štite, u svakom slučaju na mojim osjetljivim usnama su skroz dovoljna njega kroz dan. 

Cijena je 48,50 kn na web shopu Diviana Cosmetics ili vjerojatno nešto manja na ebayu, nisam iskreno ni tražila jer sam htjela ekspres dostavu.

Ali sam tražila kako točno izgleda Creme Brulee :D





Bez obzira na to što sam prilično spretna u kuhinji, neću pokušavati doma ovo :D. Ali rado bi probala, izgleda jako fino pogotovo ova voćna kombinacija.





Gore vidite izgled samog sjajila, ambalaža je uobičajena plastična, ništa posebno ali djeluje prilično čvrsto, sjajilo dolazi u količini od 8 ml a morate ga potrošiti u roku godine dana od dana otvaranja. Za one koje zanima - nije testirano na životinjama. 

Na usnama je stvarno ugodno, daje srednje visoki sjaj i baš lijepo podigne izgled. Stalno mi je u torbici jer većinom nosim kroz dan nude kombinacije na usnama pa kad se zaželim hidratacije , sjaja , nečeg finog , posežem za ovim sjajilom. Voljela bi probati i Butter Lipstick pošto mi sjajilo i više nego odgovara. Iznenadilo me jer nije nimalo ljepljivo kao što je recimo Essence Longlasting Lipgloss koji ima lijepe nijanse ali se osjeti na usnama. Ovo sjajilo nećete osjetiti, divno klizi i još divnije miriši i dostupno je u puno nijansi pa sigurno možete izabrati neku na sebe :) 





Ovo je par slika da vidite kako izgleda uz ostatak male upa a ne samo na ruci i close upu usana.
Nadam se da vam se svidjelo i da ćete podijeliti sa mnom svoja iskustva s ovim sjajilom ali i brendom jer me zanima što bi još vrijedilio isprobati od NYXa? :) Svaki komentar i prijedlog je kao i uvijek dobrodošao.

Još ću samo par stvari uvrstiti u ovaj post. Sigurno ste ovih dana naišle video od Em Ford koja je pokazala površnost , okrutnost i nedostatak osnovne kulture na internetu. Definitivno mogu suosjećati s njom jer iako moji problemi na licu nisu toliko veliki kao njeni, znam kako je kad se osjećaš neugodno u vlastitoj koži i kada tražiš načine za riješiti se akni i tragova istih. Općenito me i Facbook i internet ljute u zadnje vrijeme, ljudi više no ikad pokazuju okrutnost, nerazumijevanje, bezobraznost i najgore od svega, liječe svoje frustracije i komplekse kroz ružne komntare hraneći sebe na taj način. 

Ono što crpe i prenose time je užasno ružno i definitivno negativna energija koja se akumulira i vraća. Nemojte. Jako je ružno izdizati sebe na način da van svake mjere i kulture pljujete po drugima. Ništa dobro time ne prizivate u svoj život. Puno bolje ćete se osjećati ako nekom uputite osmijeh, lijepu riječ ili ako vam je to previše , jednostavno uživate u nečem što vas veseli umjesto da trošite energiju, živce i vrijeme na pisanje uvreda nepoznatim ljudima. Ja sam već prije objavila na blogu svoje slike bez šminke baš zato da vidite koje probleme imam i naposlijetku da se pohvalim koju razliku je moguće napraviti make upom hehe ;P 



Svejedno šaljem još jednu sliku na kojoj se vidi da mi fali pola obrva, trepavice su bijele xD , jedino čime sam zadovoljna u zadnje vrijeme koilko toliko je lice, nemam baš puno problema , i hvala ti Bože nekako ove držim pod kontrolom :) Na slici imam puder u prahu preko i to jako malo.

Uglavnom, možda je glupo i utopijski ali voljela bi da beauty zajednica i cijeli internet bude mjesto razmjene informacija, dojmova, novosti i raznih mišljenja na pozitivan način :) Ono što mogu je potruditi se da sam ja sama takva i nadam se da ću ostati.

Još samo da vam pokažem svoj badić iz Calzedonie (ovo ljeto sam se počastila) , napokon sam našla rozi badić koji mi se sviđa jeeej. Bila sam u Splitu jučer pa sam iskoristila priliku i bacila se u more.



Kao gledam u daljinu :D 
Nadam se da ću uspjet još koji put na more ovo ljeto a do tada ću se baciti u solarij još koji put ;( 



Moja Macilie , ikona bloga, jako teško podnosi ove vrućine. Pretpostavljam da je i s vašim ljubimcima i ljubimicama slično. Pobrinite se da imaju stalno svježe hladne vode i hlad u kući/stanu.

Šaljem puno pusa  i čitamo se uskoro.

Dojmove na bilo koju temu iz posta slobodno pišite :*

xoxo

2 komentara:

  1. Svidjelo mi se na prvi pogled, jedva sam čekala samo da negdje pročitam da nije ljepljivo, što stvarno ne podnosim a takva je rijetkost, i dočekala, jeeej! Super mi je što nose tako slatke nazive, obožavam miris vanilije i trackala bih se non stop :D I Eclair mi lijepo izgleda i dosta slično, iako ispod piše pink. Prošvrljat ću još malo netom da pregledam sve swatcheve :)
    I svaka čast na ovome što si napisala u vezi videa, potpisujem svaku tvoju riječ. Nažalost danas je jako puno i previše tog internet bullyinga, najlakše je staviti svoje probleme pod tepih, upaliti računalo i pod krinkom anonimnosti komentirati i vrijeđati druge. Kukavički i nimalo fer.
    Badić je presladak, šteta što ga ne vidimo i sprijeda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je sjajilo, jako jako ugodno za nositi, najradije bi se stalno mazuckala s njim a često mi se dogodi da ga i poližem jer je prefino! :D I meni se sviđa ta roza, ako ću uzimati nešto s Diviana Cosmetics uzet ću i Eclair, jako slatko. Nije preskupo a stvarno su odlična sjajila.
    Hvala ti puno na lijepim riječima i drago mi je da dijelimo ista razmišljanja, grozno mi je čitati te ružne komentare, danas je svačiji stav , ma riječ sama, na meti tuđih frustracija i to je zbilja nešto što bi trebali mijenjati. Takve stvari crpe energiju i puno je ljepše kad se međusobno razveselimo nego vrijeđamo. Ali to više govori o onima koji imaju potrebu vrijeđati.
    Hvala ti, Calzedonia ima jako slatke badiće. Prvom prilikom stavljam i sliku sprijeda :)

    OdgovoriIzbriši