logo :)

srijeda, 29. srpnja 2015.

SLEEK VINTAGE ROMANCE PALETTE


Dugo već čitam i slušam pozitivne osvrte na Sleek palete sjenila i na kraju sam posustala i odlučila isprobati jednu , samo da vidim je li opravdana cijela euforija oko njih. Činjenica da vam tipkam post u roku od nekoliko sati nakon što sam otvorila pošiljku s Pink Pande vam sve govori. Paleta je apsolutno savršena i niste imali susret s pigmentiranim sjenilima dok ne probate Sleek palete. Želim ih sve !






Ukratko o samoj paleti - dolazi u preslatkoj kartonskoj kutijici a sama paleta podsjeća na NARS ambalažu samo nije onako skroz gumenasta. Unutar palete je veliko ogledalo a dobijete i spužvaste aplikatore koji baš i nisu od neke koristi ali ako nemate puno kistova zasigurno mogu poslužiti. Dobijete 12 sjenila , svako sjenilo je količine 1.1 gram. Sama sjenila su nevjerojatno puterasta i mekana na dodir, stvarno sam uživala radeći swatcheve. Svaka nijansa ima svoj naziv što je meni osobno preslatko jer volim mašovita imena nijansi sjenila. Po imenima ću ih opisati, krenuvši od gornjeg reda, slijeva nadesno.




OPISI BOJA IDU GORNJI RED PA DONJI KAO NA PRVOJ OD OVE TRI SLIKE , ovo je da ih vidite malo pobliže ;)



1.Preety In Paris je srebrne boje, shimmerasta i idealna za smokey eye kombinacije, osobno ne radim highlight sa srebrnim nijansama , meni bi prije poslužila kao bazna nijansa.

2. Meet In Madrid - zlatno šampanj boja, s mnogo shimmera , odlične pigmentacije ( sva su sjenila takva u ovoj paleti pa mi je malo glupo biti papigica tu jer smo to već čule ). 

3. Court In Cannes je raskošna smeđe zlatna nijansa s daškom bakra u sebi, jedna od posebnijih boja u paleti. Također shimmerasta.

4. Lust In L.A.  je boja starog zlata , inače meni jedna od dražih boja, shimmerastog finiša.

5. Romance in Rome je duboko tamnoplava s finim , gotovo nevidljivim plavičasto ljubičastim šljokicama koje daju čaroban odsjaj.

6. Propose in Prague je jedina mat nijansa u paleti, služit će za prijelaznu boju, isticanje pregiba kapka i blendanje, a radi se o ciglasto smeđoj boji.

7. A Vow in Venice je ljubičasto roza s hladnim podtonom, dakle više vuče na ljubičastu koja nije jako intenzivno shimmerasta.

8. Marry In Monte Carlo je prekrasna purpurna ljubičasta , jako shimmerasta s nekim plavičastim odsjajem.

9. Honeymoon in Hollywood je moj favorit u paleti . Riječ je o burgundi boji shimmer finiša sa sitnim srebrnim šljokicama. Ljubav!

10. Bliss in Barcelona je modro ljubičasta shimmerasta boja, također jako zanimljiva i lijepa.

11. Forever in Florence je zagasito ljubičasto - bordo boja sa sitnim šljokicama, baš prekrasna. Zaljubljena sam u ovu paletu.

12. Love in London je crna sa srebrnim šljokicama, baš boja duboke noći, divna je.

Sastojci sjenila :



GORNJI RED 

DONJI RED

Swatcheve sam radila bez baze , to vam dovoljno govori koliko su sve nijanse dobro pigmentirane , čak i prve dvije za koje sam se iskreno bojala da neće biti baš tako. Jedva čekam vidjeti kako tek izgledaju s bazom!! <3
Preslatka su mi ova maštovita i romantična imena, odmah je ljepše raditi s paletom , i zanimljivije raditi s njom. Vjerujte mi da je riječ o nečem stvarno posebnom i vrijednom vaše pažnje, ako tražite visoku kvalitetu sjenila po relativno povoljnoj cijeni, bacite pogled na ponudu ovog brenda. Sleek Palete su dostupne  na Pink Panda web shopu po cijeni od 84 kune. Meni se toliko svidjela da sam odmah odlučila odabrati još dvije, Mogućnosti kombiniranja su doista nebrojne i tako se veselim dijeliti s vama lookove koje osmislim s ovom ljepoticom! Obožavam kombinacije boja, ima svijetlih, tamnih, toplih, hladnih i sve su osim jedne shimmeraste! Ova paleta je sve! 

Imate li Sleek palete ili možda neki drugi proizvod od Sleeka?

2 komentara: