logo :)

srijeda, 15. srpnja 2015.

SUMMER NIGHTS - GET READY WITH ME


Pozdrav drage moje!

Malo sam škicnula na komentare na Giveaway postu i shvatila da vam doista u zadnje vrijeme nisam pripremila nijedan ovakav post a meni osobno su najdraži :D . Zato sam jučer odlučila ispraviti to i povesti vas na spremanje za jedan ljetnu zabavu. Umjesto zabave završila sam na Hitnoj u anafilaktičkom šoku zbog neke hrane + vrućine ali garantiram vam da nijedna nije bila našminkana ko ja hahaha. To je razlog što nisam slikala i outfit koji je ostao neiskorišten (odnosno pokazala sam ga na Hitnoj) ali bez brige, danas sam odjenula nešto skroz ljetno što jednako dobro ide na ovaj make up pa ću vam pokazati.



Ako vam se sviđa look, pogledajte kako ga same možete napraviti :)


Krenimo!

Kod ljetnog spremanja (meni i zimskog) početak je svakako tuširanje. Nisam prala kosu jer je svježe oprana ali sam se otuširala Le Petit Marseillais gelom za tuširanje s mirisom naranče koji divno miriši i lijepo njeguje tokom tuširanja. Ljeti skoro svaki drugi dan uvrstim i piling (trenutno koristim Balea gel piling s mirisom jabuke i cimeta - totalni promašaj glede ljetnog mirisa pilinga ali što je tu je ) a pazuhe brijem Gilette britvicom i Muller gelom za brijanje s mirisom vanilije. Noge i bikini zonu depiliram u salonu voskom. Nakon tuširanja koristim Vichy 48 h dezodorans za regulaciju prekomjernog znojenja koji divno miriši, te Lerbolario kremu za tijelo s mirisom Tiare , glavni sastojak je kokosovo ulje koje savršeno njeguje i miriši baš na plaže Havaja odakle je ovaj divni cvijet. O kremi ću vam sutra pisati, Lebolario ima fenomenalne proizvode za njegu tijela. Na noge i ruke nanosim Olival zlatno ulje sa šljokicama i Shimmy Shimmy masažnu pločicu.







Ovo je moja postava iz kupaonice, slike su s neta preuzete a sada krećemo na make up!

Kožu najprije očistim Vichy Purete Termale micelarnom otopinom, naprskam Avene termalnom vodom i čekam da se upije. Potom nanosim Nuxe Fraiche de Beaute serumom za dubinsku hidrataciju koji pomiješam s La Roche Posay hidratantnom kremom koju sam dobila ovih dana i počela tek koristit pa o njoj ne mogu još puno reći. Na usne nanosim Dior Lip Maximizer kako bi ih hidratizirala i popunila malo za ruž .



Kao i uvijek počinjem sa slikom bez šminke, ovdje sam već nanijela sve ove preparate za pripremu kože i usana za šminku, i malo uredila obrve. Kao što vidite, ten mi je u puno boljem stanju, iduća misija mi je rješavanje ožiljaka. Obrve ocrtam Catrice flomićem u 020 nijansi(samo dio gdje ne rastu) a ostatak popunim kosim BH kistićem i svijetlijom nijansom iz Catrice seta za obrve

Na kapke stavljam Artdeco bazu za sjenila koja je trenutno u Mulleru 36 kuna, cure preporučujem koja god ima priliku da ode po nju! Na akciji je jer Artdeco slavi 30 godina s nama a ovaj proizvod neovisno o tome imate li masne kapke ili ne je potpuno nezamijenjiv! Promijenit će vam doživljaj sjenila i ne pretjerujem. Svako sjenilo dobiva odličan intenzitet i uopće se ne miče do skidanja šminke. Pišem recenziju, bez brige ;). 

Na cijeli kapak nanosim treće po redu sjenilo iz Iconic 2 palete od Make Up Revolutiona dostupnog na Pink Panda web shopu.



Riječ je o lijepoj brončanoj boji koja divno ide uz sve boje očiju a pogotovo uz preplanulu put. U pregib kapka naonosim četvrtu po redu nijansu iz iste palete, mat taupe boju. Ispod obrve nanosim treće po redu sjenilo iz palete a njega stavljam i u unutarnji kut oka. 




Da vam pomognem, fotkala sam paletu pa možete lakše pratiti o kojim se bojama radi (žao mi je ali stara je godinu dana pa ne izgleda više super), a ispod su kistovi koje sam koristila za oči, Wet&Wild smeđi vodootporni tuš, Nude Stick za donji kapak i ovo je Maybelline gel liner za waterline.

Na kapak u unutarnjem dijelu sam se poigrala s drugom po redu nijansom iz palete i dobro izblendala.
Na donji kapak nanosim Nude Stick u zlatnoj boji kao bazu za predposljednje sjenilo iz palete koje nanosim i uz rub gornjih trepaica na vanjsku polovinu kapka i oštro u sam pregib odnosno crtam slovo v položeno vodoravno. Ponovo to sve blendam mat taupe nijansom i stavljam preko kapaka MAC Antique Gold glitter pigment. Na waterline stavljam Maybelline gel liner u crnoj boji a oči obrubljujem Wet & Wild smeđim tušem. Nisam htjela staviti crni jer uz ove brončane tonove ljepše ide smeđi ali sam zato zacrnila waterline, i na donjem i gornjem kapku. Stavljam umjetne trepavice s Ebaya i Essence False Lashes Effect maskaru.








Nadam se da vam se sviđa, nažalost šljokice nisam uspjela slikati izbliza, odnosno jesam na slikama cijelog make upa.

Za podlogu sam odabrala Vichy Dermablend pomiješan s La Roche Posay hidratantnom kremom a fiksirala sam MAC Studio Fix puderom u prahu. Lice konturiram Make Up Revolution Vivid Baked bronzerom u nijansi Golden Days , rumenilo je kremasto iz palete All About Blush, MUR također a za highlighter biram Mary Lou od The Balma. Na usnama nosim Essence Femme Fatale lipliner i Maybelline Vibrant Manderin ruž koji obožavam!







Znam da je možda teži puder ali kad se fotkam ovoliko volim lijepo srediti ten jer su fotke jednostavno bolje, a ovaj look možete rekreirati i bez ovoliko proizvoda na licu, poanta su brončane nijanse na očima i neon narančasto crvena na usnama ! Pravi ljetni zalazak sunca :)))) Nadam se da vam se sviđa look a vas drage cure molim za preporuku za stvarno dobar primer za lice, kao što ste možda primjetile, ne stavljam ga i to čisto iz razloga što nemam nijedan stvarno dobar. Volite li nositi jarke boje na usnama ljeti?

Stavljam i kombinaciju za ovakav make up- mala ljetna bijela haljinica s čipkastim uzorkom na kraju. Sandalice su iz Massa, a bijeli rajf (ne znam književnu riječ - obruč za kosu hahahah? ) s cvijetom je iz HMa. Nakit Swarowski, dar za jedan poseban događaj u mom životu. Narukvica je hand made, Mayanas Bracelets.




Sviđa vam se kombinacija , volite li bijele haljinice i jarke ruževe, preferirate brončane i smeđe nijanse na očima ili ipak volite lude kombinacije?

xoxo

2 komentara:

  1. Sviđa mi se što si detaljno opisala postupak spremanja.
    Look je skroz ljetni i super ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno na komentaru, potrudila sam se baš jer znam da dugo nisam radila post ovog tipa a upravo ovo je meni najdraže. :)

    OdgovoriIzbriši