logo :)

ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

Beauty UK Lips Matter


Trend mat ruževa za usne je zadnjih godinu dana poharao beauty zajednicu stoga ne čudi da popriličan broj brandova izbacuje svoju verziju ovog proizvoda.

Ono što definitivno mogu primjetiti je da je većina najpoznatijih tekućih mat ruževa kod nas nažalost nedostupna , stoga se veselim svakom drogerijskom novitetu. 

Beauty UK je izašao s tekućim mat ruževima Lips Matter i za probu sam odlučila uzeti nijansu Nudge nudge pink pink, br.6 , kričavo rozu koja uistinu podigne svaki look.


Ruž dolazi u plastičnoj ambalaži karakterističnoj za sjajila , s mekanim spužvastim aplikatorom. Količina je 8grama a preporučuje se potrošiti u roku godinu dana od dana otvaranja proizvoda. Cijena je 29,90 a nabaviti se može u Kozmo drogerijama.

Do sada sam isprobala NYX mat ruževe, Essence lip creamove te MAC mat formule. Ipak po pakiranju u obliku sjajila i po efektu , ovi ruževi kopiraju Anastasia Bevery Hills ruževe i ja moram podijeliti svoje oduševljenje s vama.

Nažalost nisam imala priliku doći do nekih high end primjeraka ovakvih proizvoda ali nakon što sam isprobala ovaj, nemam ni potrrebu. Ako ste ljubiteljice mat finiša na usnama, savjetujem vam trk do Kozma po svoj primjerak. 

Ovaj ruž sam uzela kako ja to kažem usput, samo za probu a unatoč upečatljvoj boji nosim ga svakodnevno, prvenstveno jer sam dobila puno komplimenata na račun njega.

Riječ je o jarkoj ružičastoj s plavim podtonom, klasična barbie roza koju ja obožavam. Ruž je zavidne pigmentacije, prekrije usne u jednom sloju ali kako bi se postigao puni intezitet boje, preporučujem dva sloja, s time da svakako čekate da se prvi sloj osuši a tek onda nanesite drugi.

Ono što se meni jako sviđa je činjenica da se ruž izrazito brzo suši , za razliku od npr. NYX tekućih ruževa kod kojih treba proći barem 5 minuta između dva sloja.

Osim što se brzo suši, iznimno je dugotrajan , što znači da će preživjeti na usnama do skidanja micelarnom. Ova ruž se nikada ne preslikava , kada se osuši uopće ne mrda s mjesta , čak ni za vrijeme obroka. 



Malo isušuje usne ali to je normalno za ovakav proizvod i ukoliko ste ljubiteljice mat finiša ovo vam nije nepoznato. Ipak, nije ništa strašno i ako vodite brigu o svojim usnama, ne bi trebale imati problema. Ne bi ga preporučila curama s jako suhim usnama jer će definitivno istaknuti da usne nisu u najboljem stanju. Za najbolji efekt možete prije nanošenja napraviti piling usana (npr.Lush Bubblegum piling) i nahraniti ih balzamom te isti postupak ponovti nakon skidanja ruža.


Swatch je u samo jednom sloju, dakle vidite da je riječ o stvarno kvalitetnom ružu. Pošto je riječ o novom proizvodu, možda ga nećete lako pronaći ali vrijedi pričekati da se smiri ona prva navala pa skupiti još barem 3 nijanse jer sam kvalitetom oduševljena, ovo je definitivno najbolji mat ruž koji sam ikada nosila i želim sve dostupne nijanse !!


Volite li trend mat ruževa i hoćete li isprobati ove?

xoxo

2 komentara:

  1. Nisam uopće obraćala pozornost na ove reuževe, nakon što su digli prašinu u blogosferi privlače me jako. Mislim da ću izabrati neku dude nijans koju mogu maksimalno iskoristiti. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični su, ja sam oduševljena i žao mi je da ih nisam odmah ulovila, kad sam kupila ovaj već je bio smanjen izbor nijansi.Imaš jednu nude-mauve predivnu, držim fige da nađeš :)

    OdgovoriIzbriši