logo :)

srijeda, 9. prosinca 2015.

Meowing - back to meow


#2


maca - pingvin :D




Opet pišem meowing post , nekako mi se lakše vratiti na ovaj način nego samo doći i boom in your face - random make up post. Nisam nigdje nestala, mislim na vas i promatram i čitam postove mojih kolegica , i pitam se zašto ja nikako da uzmem fotić i krenem oduševljeno veličati ili komentirati neki proizvod. 

Ne znam. Vratila sam se pisanju za sebe, barem trenutno taj tekst neće nitko drugi pročitati ali ovaj blog mi nosi toliko radosti da nemam srca ne pisati o meni najdražoj sporednoj stvari na svijetu.

Između ostalog , ova mi je jesen tekla odnosno teče loše i naporno a vrijeme kao da stoji za neke stvari dok ga za druge nema nikada dovoljno. Bila sam bolesna dugo, pa je uslijedila selidba koju sam sama odradila što me slomilo i iscrpilo što fizički što psihički i zato jednostavno nisam imala inspiracije a ni srca pisati vam bez da se cijela dam u tekst. Još uvijek mi je novi stan prepun kutija iako polako sve sjeda na mjesto , s obzirom da se planiram duže zadržati, dekorirat ću ga pa ako želite uvela bi postove o dizajnu interijera, odnosno da ne zvuči prepretenciozno - o tome kako ću ja urediti svoj kutak. Da, i make up kutak ;).

Sada kada smo si popričale, i kada znate sve možemo krenuti na moja razmišljanja.

Prosinac je , posljednji mjesec u godini. Vrte se božične pjesme, Zagreb nikada nije izgledao ljepše a ja i dalje ne osjećam duh blagdana. Ove godine mi je dalje no ikada i bojim se da će me tiho zaobići, hrleći nekom tko ga osmijehom i veseljem traži. Zašto to nisam ja, ne znam ni sama.

Razmišljam ovih dana što sam postigla u ovoj godini i čini mi se da je baš bila okrutna u svojoj brzini, prevarila me mišlju da imam vremena i ukrala mi ga dok nisam gledala. Nažalost faks mi nije u najboljoj fazi, želim ga napokon dovršiti ali fali mi motivacije, vremena naravno , i tko zna čega još sve. Volje. Najviše od svega. 

Ove sam godine dobila svoj prvi "pravi" posao, porezni sam obveznik, odrasla sam i plaćam račune, razmišljam o tome kako izdržati mjesec , nema za mene više ljeta od 2 mjeseca , nema vikenda i ludovanja, nema one ljubavi koja te lupi da ne znaš gdje si , nema iskrenog vrištanja od smijeha na kavi s Lanom, nema uživanja u svim fazama dana... Puno toga nema. 

Kažu da treba razmišljati o onome čega ima i da sreću stvaramo sami. Ipak nitko ne kaže da to mora biti sad i odmah. Ja ću uzeti vremena, njega jedino imam ili barem tako mislim. Još se tražim, slutim što je moja sreća ali znam da me od nje dijele godine, neke unatrag a neke unaprijed. Onima unatrag se samo mogu smijati i s nježnošću i pažnjom ih čuvati i cijeniti sve što sam imala, sreću koja je tad prštala od osijeha i iskrenosti. Za ove godine unaprijed ću se potruditi. Tko zna , možda neke želje ostvarim. Znam da neke neću nikada, one najveće ali nisu mi suđene. Nekom drugom jesu i sretni su s njima i ja jer netko može živjeti tu sreću koju sanjam odmalena. 




Iduće godine moram pokrenuti faks ponovo, znam da je krajnje vrijeme. To mi je ujedno najveći cilj. Planirati nema smisla , bilo kakvi drugi planovi neće doći na svoje jer to tako ide. Život ide mimo naših planova. Ne nosi najbolje, nosi ono što nosi, kao jedna velika rijeka slučajnosti i predivnog kaosa. 

Mogu se truditi donositi radost ljudima oko mene, radost vama svojim postovima i lookovima, biti bolja osoba prema drugima , to je ono što mogu obećati. Sa sobom nisam najbolja, posvađane smo malo. Tako to bude. Pomiriti se sa sobom je isto dobar plan za iduću godinu.

Ispada da ipak imam neke planove , ali isključivo one u mojoj moći. Naučila sam u zadnjih 2 godine da te život jako iznenadi, naučila sam cijeniti neke stvari koje sam nekad doživljavala zdravo za gotovo . 
Ništa ne traje zauvijek i zauvijek neću obećavati, zato treba obratiti pažnju na ono što je sada, čini mi se da najviše zaboravljamo na taj dio priče.

Još imam jednu želju, vratiti svoj osmijeh. Onaj divan, iskren, radostan, koji sam zaboravila.

Ostaje mi nada da ću nešto od tih želja ispuniti. Da će prosinac na kraju naći mene i da ću se lijepo provesti za ove blagdane koji nas čekaju, što želim i svima vama. 

Nakon ovog povratničkog posta, nosim vam ovaj tjedan jedan mini haul, MAC Diva ruž u recenziji i jedan blagdanski look, njega vjerojatno u ponedjeljak .

Pišite mi slobodno o svojim željama, o tome kako provodite ovaj mjesec i naravno što bi voljele čitati.




xoxo

2 komentara:

  1. Iskreno i od srca - drago mi je sto sam provela dobrih sat vremena cackajuci po tvom blogu i citajuci tvoje postove. Stosta sam naucila, dobila ideje - ali kroz ovaj te i malo bolje upoznala. Zelim ti puno osmijeha, svaki dan. Pusa velika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala ti puno, divna si! Ovo je najljepsi komentar koji sam ikada dobila <3 !
      Nadam se da cu ti i dalje uspjeti donijeti malo zanimljivosti i jos vaznije, puno smijeha ! :*
      Pusa :)

      Izbriši