logo :)

četvrtak, 18. veljače 2016.

AURA HAUL



Hello my loves!

Ovu priču počinjem oprezno, kao moja mačka kad se šulja iz prikrajka. Naime tako i ja već dugo slušam o Aura kozmetici i ne mogu reći da nisam gorila od želje da je isprobam ali pomirila sam se s vremenom da ću morati pričekatil 

Napokon, kada je stigla u Kozmo, u 7:00 u petak na prvi dan sniženja čekala sam i ugrabila nekoliko mat ruževa čiju ste recenziju čitale ( ako niste , trk najprije na taj post) .


Iako sam željela isprobati još poneke stvarčice, budžet mi nije dopuštao pa sam odlučila pričekati. Dobro da jesam jer me divna ekipa PR tima Aure iznenadila s prekrasnim paketom njihovih proizvoda. Još im se jednom zahvaljujem ovim putem, iznimno su dragi, pristupačni i vjerujem da ćemo imati dugu i uspješnu suradnju.







































U ovom paketiću se nalazi više manje sve što sam željela isprobati i naravno, iako je riječ o PR proizvodima ja sam 100 % iskrena , kao i uvijek. 100% mene dobijete , reklo bi se :D

Krenimo s rumenilom. Nijansa je 213 Dollface , a boja je predivna, baš po mom ukusu , živahna ružičasta nijansa s nježnim sitnim shimmerom i daškom koraljnog podtona koi je vidljiv na svjetlu , obožavam kad rumenilo daje licu zdravi sjaj kao što to čini ovo zbog posebnosti nijanse i shimmera.

Rumenilo je iznimno pigmentirano, mogu slobodno reći da se radi o najboljem drogerijskom rumenilu koje sam ikada probala, pogotovo ako uzmemo u obzir cijenu od samo 30 kuna. 

Dugotrajno je, lako se nanosi i blenda i nadogradivo je, tako da možete dodati licu dašak boje ili pak staviti naglasak na obraze i imati lutkaste , lijepe rumene obraze. 5+ , bolje ne može. Jedino što ću prokomentirati s naglaskom da meni osobno ne smeta je to da pakiranje nije ništa spektakularno ali zato proizvod je bomb.com , ništa manje od toga. 
Još jedan plus je to što je dobro zaštićen te možete biti sigurne da ga nitko prije vas nije dirao znatiželjnim prstićima. Dolazi u količini od 5 grama a trebale biste ga potrošiti u roku godine dana ( zapravo kad vidite da je promijenio boju , miris, teksturu, to su znakovi da je istekao rok trajanja ali eto ovo je smjernica s ambalaže, ne brinite, može trajati duže) .



Drugi proizvod koji ću predstaviti je Illuminate Me! tekući iluminator u GlamGlow nijansi.
Radi se o fluidu izuzetno sjajne i fine teksture koja daruje koži predivan sjaj. 

Ovaj proizvod je multipraktik, možete ga umiješati u vašu uobičajenu podlogu za lice kojoj će pružiti svježinu i sjaj ili ga pak možete nanijeti zajedno s korektorom na mjesta koja biste uobičajeno posvjetlili ili vam može poslužiti kao tekući highlighter, baza za highlighter u kamenu/prahu ili kao baza za sjenilo.

Obožavam takve proizvode a ovaj je vrlo elegantno pakiranja, bočica je staklena a proizvod izlazi pritiskom na pumpicu koju možete kontrolirati jačinom pritiska. 

Bočica sadrži 10 ml a trajat će vam dugo s obzirom da ga ne stavljate puno. Cijena je 44,90 kn. 
Moja nijansa je za djevojke bijede puti ( ta sam) i rozog podtona (ta nisam), Ja imam svijetlu put žućkasto neutralnog podtona ali ovaj iluminator nije prenapadan tako da neovisno o nijansi , lijepo izgleda na svakoj puti.

U ponudi Aura ima još nijansi ovog proizvoda tako da nema mjesta panici, zasigurno ima nijansa za vas. 

Illuminator ima ugodan blagi miris koji brzo nestaje a tekstura je vrlo tekuća, baš je pravi fluid i daje pravi perlasti odnosno biserni finiš, s mnoštvo sjaja. Prelijep proizvod!










U paketiću se našlo i jedno mono sjenilo u nijansi 65 Cute Nude, a kao što ime govori ovo sjenilo je vrlo posebne boje, nije potpuno bijelo jer se na svijetlu presijava na zlaćanu nijansu šampanjca i moram priznati da me oborilo s nogu! 

Nijansa je apsolutno divna za dnevne lookove, za posvijetliti područje ispod obrve ili unutarnji dio oka a ja sam je isprobala na licu kao highlighter i super je funkcioniralo.

Pigmentiranost je odlična, sjenilo je jako puterasto i kremasto na dodir , lako se nanosi , posebice dobru pigmentaciju postižemo nanošenjem prstima.

Količina je 3 grama što je prilična količina za mono sjenilo a cijena je oko 20ak kuna ako se ne varam.

Svakako ću provjeriti koje još boje nude jer smatram da je pigmentiranost, dugotrajnost i kvaliteta na razini i mnogo skupljih sjenila.






Zatim tu se našao i Absolute Matte ruž u nijansi 601 My Beloved, što je savršena nude peachy nijansa. Ja sam potpuno LUDA za njom i žao mi je da je nisam odmah kupila i sama, želim zalihu ove boje jer je čisto savršenstvo, ide uz sve moguće lookove, miriše na vaniliju i izdrži na usnama dobrih 6 sati prije početka mrvljenja.

7 ml ove divote platiti ćete 39,90 kuna i vrijedi svake lipe, želim svaku nijansu ovih ruževa, uistinu su zaslužili sav hype koji dobivaju na netu, ja ih obožavam i nosim ih svakodnevno. 

Iako nude, ova nijansa je izvrsno pigmentirana i nadogradiva jer se ne suši odmah . Ljubav na prvi pogled, jednostavno je savršeno kremasta i diiivna!







Tu su se našle i umjetne trepavice u stilu Shaggy Dream, pogodak, obožavam umjetne trepavice i nosim ih vrlo vrlo često. 

One su jako guste, jednake dužine i gustoće cijelom svojom dužinom i izuzetno su ženstvene i zavodničke. 

Savršene su za noćne lookove, za date night prigode , općenito onda kada želite izgledati seksi i vamp jer su uistinu pune i fluffy pa nisu baš za dnevne prilike. 

Njihova posebnost je da su ručno rađene od izvrsne prirodne dlakeporijeklom iz Indonezije. Cijena je 34,90 što je uistinu malo za tako kvalitetne trepavice. 




Uz njih sam dobila i ljepilo za trepavice koje sam već jednom isprobala i odlično je! Moj primjerak je clear ali nema veze jer imam Duo u crnoj boji tako da mi je ovo baš trebalo! Ljepilo je vodootporno a u sastojcima se navodi lateks , za one koje su možda alergične da znaju. Ja nisam i više nego zadovoljna sam njegovom kvalitetom. 

Ljepilo ima 7 ml a mislim da je cijena oko 30 ak kuna , pakiranje je vrlo simpatično, dolazi u kartonskoj kutijici a unutra je tubica s ljepilom koje se nanosi direktno na trepavice ( nema četkice kao kod npr Fingers ljepila).

Došli smo do kraja mog haula s kojim sam oduševljena i skakala sam kao luda po kući kad je poštar donio ovaj paketić.




Nadam se da sam vam ovaj odličan brend predstavila malo bolje i da ćete ako već niste svakako isprobati nešto iz njihovog asortimana. 

Za kraj nekoliko slikica na kojima imam sve proizvode iz posta osim trepavica.















Volite li Aura proizvode i hoćete ih isprobati ako već niste?

xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar