logo :)

srijeda, 27. srpnja 2016.

Vichy Idealia Gel-krema za mješovitu do masnu kožu


My kittens ,

ako već neko vrijeme pratite moj blog znate da rijetko pišem o njezi kože i to iz razloga što imam preparate za lice prepisane od strane dermatologa. Ipak, njih u omjeru 50:50 miješam s gel kremom mog odabira. Već preko pola godine to je Vichy Normaderm Beautifiying njega o kojoj sam pisala ovdje (klik za recenziju). 



Vichy je nedavno izbacio na tržište novitet a to je Idealia gel krema za glatku i blistavu kožu koja je namijenjena mješovitoj do masnoj koži. Obećaje poboljšanu površinu kože, ujednačen ten, vidljivo zaglađene bore , svjež mat izgled a sve to bez parabena. Obogaćena je kombuchom, multiaktivnim koncentratom iz čaja i upijajućom Aquakeep tehnologijom. 

Što je Aquakeep tehnologija?
Aquakeep su svježe mikrosfere s moćnim kapacitetom upijanja za teksturu s iznimno svježim osjećajem na koži. Koža je dubinski hidratizirana ali nije masna. 
Dolazimo do idućeg sastojka - kombucha. Ona je stoljećima poznata u farmakopeji po svojim antioksidacijskim svojstvima i tonificirajućem djelovanju.. Dobiva se biotehnološkim postupkom iz crnog čaja i prirodno sadrži AHA kiseline, vitamine i polifenole-dragocjeni sastav koji djeluje na sve slojeve epidermisa. Gel- krema je pogodna za osjetljivu kožu , hipoalergena je te sadrži blagotvornu Vichy termalnu vodu. Kampanja se vodi pod sloganom #don´t shine, just glow koji prenosi snažnu poruku ženama s mješovitom ili masnom kožom kroz poruku da i one mogu imati privlačan i zdrav sjaj kože bez neželjene masnoće i pretjeranog stvaranja sebuma. Moram proiznati da nam je Vichy obećao jako puno. Je li to uistinu tako?



Ljubazna i predivna Mirta iz Vichya mi je ustupila ovu kremu na recenziju. To naravno neće utjecati na moje mišljenje a Vichy je inače brend koji iznimno cijenim i osobno koristim dugi niz godina i mogu čvrsto stati iza tvrdnje da izuzetno brzo napreduju i da su njihovi noviteti revolucionarni. 

Kada sam prije otprilike 4 tjedna počela koristiti ovu kremu u kombinaciji s mojim lijekovima za akne bojala sam se da će možda uzrokovati neželjene stanovnike na mom licu.Ne samo da nije već je potpuno preobrazila kvalietu moje kože. Doba nanošenja ove gel kreme na lice je postalo moje omiljeno doba dana! 



Krenimo ipak redom. Pakranje je higijenski s obzirom da je u tubici i time gel krema nije izložena svjetlosti kada je koristimo i sastojci su maksimalno sačuvani. Sama tubica je predivna - u mojoj omiljenoj nježno rozoj boji koja koja se ovisno o lomu svjetla presijava kao oni duo chrome pigmenti! Poklopac je srebrni, sjajni, doduše ostaju otisci prstiju na njemu ali nije kraj svijeta.Treba se potrošiti u roku 12 mjeseci od dana otvaranja a uz svakodnevno korištenje ujutro i navečer trajat će vam oko mjesec dana. Količina koju dobijete je 50 ml, što je klasična militraža za kreme za lice. Dostupna je u svim boljim ljekarnama a cijena je 190 kuna. Dosta ljekarni zna imati akcije a i neki web shopovi pa vrijedi pratiti i uštediti. Znam da nije najjeftinija ali ja ću je nmastaviti kupovati jer sam oduševljena rezultatima. 

Tekstura kreme je baršunasta, vrlo nježna i mekana , lako razmaziva i doslovno osjećate kako vlaži vašu kožu. Miris je predivan, savršen, lagani, nježni, cvjetni. Miriši jednako kao i ostatak Idealia linije a ja taj miris obožavam. 




Kroz tjedne korištenja primjetila sam da mi koža ima zdravi sjaj, sivilo i beživotan izgled je napustio moj ten a zamijenio ga je predivan sjaj i izuzetna nježnost i glatkoća kože. Ja sam u ovu gel kremu zaljubljena ! Dugo mi se već ovako jako neki proizvod za njegu lica nije svidio do mjere da sam uzbuđena svaki put kad ga nanosim i uistinu uživam u ritualu masiranja kreme u kožu lica. 

slike na kojima imam rajf su fotografirane ujutro netom nakon nanošenja Vichy Idealia gel kreme





moja koža nakon radnog dana-krema ju nije nimalo zamastila



Ako imate ješovitu/masnu kožu a oduvijek sanjate o zdravom sjaju, odmornom izgledu tena, baršunastoj koži lica, ne tražite dalje. Pružite ovom proizvodu šansu i vjerujte da vas neće razočarati!

Sastojci : AQUA / WATER - GLYCERIN - ALCOHOL DENAT. - DICAPRYLYL CARBONATE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT - DIMETHICONE - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL - POLYMETHYLSILSESQUIOXANE - TIN OXIDE - CI 17200 / RED 33 - CI 15985 / YELLOW 6 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - MICA - POTASSIUM SORBATE - GLYCERYL STEARATE - GLYCERYL STEARATE CITRATE - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - BEHENYL ALCOHOL - MANGANESE GLUCONATE - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM CITRATE - SILICA - PHENOXYETHANOL - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE - TOCOPHEROL - CAPRYLYL GLYCOL - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - HYDROXYETHYLCELLULOSE - CITRIC ACID - BIOSACCHARIDE GUM-1 - XANTHAN GUM - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - MENTHOXYPROPANEDIOL - BIOTIN - T-BUTYL ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE


Znam da moja ljubav prema Vichyu postaje sve veća i sa sigurnošću mogu reći da je to u zadnjih nekoliko godina moj omiljeni brend za njegu kože. Iskustvo koje mi je ova gel krema pružila - promatranje preobrazbe kvalitete moje kože iz dana u dan je neprocjenjivo. Ono što je još važnije - pružila mi je samopouzdanje i zadovoljstvo u vlastitoj koži i s vlastitom kožom. 

Još niste probale ništa od Vichyja? U tom slučaju toplo vam preporučujem trk u ljekarnu a vi djevojke koje imate iskustva s njihovim proizodima, molim vas pišite mi , zanimaju me vaša iskustva i mišljenja :)

Gledati proces preobrazbe svoje kože u sve o čemu oduvijek sanjam je nestvarno lijepo i zahvalna sam Vichyu za ovo iskustvo.

Pišite mi drage djevojke :*

xoxo

3 komentara:

  1. Nikad ne bih rekla da imaš problema s kožom\tenom ali svakako si me zainteresirala za proizvod.Imam mješoviti tip kože pa sam uvijek nanosila kreme za matiranje,a istodobno "patila"za baršunastim zdravim sjajem na koži.Tako kad potrošim kremice koje imam sigurno cu isprobati ovu.Super ti je blog Elvira,općenito si me zainteresirala za više proizvoda,pozitivna si,samo tako nastavi,pozz 😊😉
    P.S Gdje si nabavila taj rajf?😛

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim rijecima, bas si mi uljepsala dan! Imam itekako, ovisi samo o danima u mjesecu i hormonima, nekad se vidi vise a nekad manje, ovo je odlicna krema za mjesovitu kozu, daje bas zdrav izgled, ja sam vec kupila drugi primjerak :D
      Rajf je s ebaya, oko dolar sam platila zajedno s dostavom, mogu ti potraziti link ako zelis? 😘💗
      Uzivaj u vikendu 💖❣

      Izbriši
    2. Hvala ti,ne trebaš mi tražiti link,mislila sam da ima negdje kod nas usput al volim mačke i to svi moji bližnji znaju pa neznam bili im bilo previše da se jedan dan pojavim s ušima 😂😂 Također ,ugodan dan,lijep pozdrav 💄😘💋💕

      Izbriši