logo :)

utorak, 2. kolovoza 2016.

Dior Lip Glow Color Reviver Balm


Hello kittens,

Nadam se da vam je tjedan dobro započeo i da će nam svima doći brzo produženi vikend. Danas vam donosim malo luksuzniju recenziju, moram priznati da sam se dosta nećkala oko pisanja o ovom proizvodu jer i sama znam da je skup za ono što radi ali možda se nekoj od vas svidi (meni je) ili vas upoznam s nečim novim i malo vas zabavim.

Dior Lip Glow je zapravo visoko njegujući proizvod za usne koji sadrži maslac divljeg manga i Luffe Cyndrice koji štite i hidratiziraju usne cijeli dan. Ovaj univerzalan balzam reagira s jedinstvenom kemijom usana svake žene i daje im prirodnu nijansu ružičaste boje koja odgovara njihovom tonu kože. Oživljene, usne su svježe, punije i zrače prirodnom ljepotom. 







Može se koristiti kao balzam za usne, primer , u kombinacji s ružem ili Diorovim Lip Maximizerom za još intenzivniji efekt. Balzam u biti reagira s ph-om i temperaturom vaših usana i prema tome stvara vašu jedinstvenu nijansu koja je svaki puta kada ga nanosite drugačija ( ne pretjerano ali definitivno uočljivo).

Pakiranje je savršeno i ako ste od onih koji padaju na lijepi paket, ovaj balzam će vas oboriti s nogu. Pakiranje je u obliku klasičnih Dior ruževa ali poklopac je transparentno svijetlo ružičst, na njemu je ugravirano Dior s jedne strane a s druge piše puni naziv balzama: Lip Glow Coor Reviver Balm, elegantnim srebrnim slovima.Stick koji izvučete je srebrni a na kraju je srebrna kuglica na kojoj je ugravirano CD odnosno Christian Dior. Pakiranje je vrlo čvrsto , teško u ruci i luksuzno.






Balzam je ružičaste boje i ima miris po vaniliji i menti , vrlo osvježavajuć , vanilija je više nekako u pozadini. Za mene osobno minus jer volim kad proizvodi za usne mirišu slatko (vanilija, kokos, kolači , eventualno jagode i voće.) , Mentu u proizvodima za usne ne volim iako moram priznati da daje trenutačni osjećaj hlađenja i svježine.

Njeguje usne prilično dobro ali ima i balzama za puno manju cijenu koji to rade, Uistinu mijenja boju vaših usana i to momentalno po nanošenju a ostaje i stain koji traje nekoliko sati bi rekla. Jako lijepo istakne usne posebno kada nosite jako malo šminke i ne želite čak niti nude ruž ili sjajilo a ipak želite naglasiti usne. Moram priznati da je za no make up look više nego savršen , usne vam imaju boju koja dolazi od njih samih zapravo , imaju blagi prozirni sjaj i izgledaju malo punije zbog dobre hidratacije. 



Za cure koje si mogu priuštiti ovakav proizvod a ne vole ruževe ni sjajila ali žele naglašene usne, ovo je po meni savršen proizvod. Ima i puno kopija ovog proizvoda, nisam ih probala pa ne mogu komentirati ali imam dojam da ostali takvi ruževi na svima ostavljaju jednaku nijansu ružičaste dok kod Lip Glowa to nije slučaj. On se doista prilagođava vama, i usne mogu varirati od baby pink do jače ružičaste. 

Količina proizvoda je 3,5 grama, klasična količina za ruž ali premalo za balzam.na prozvodu piše da je napravljen u Francuskoj. Kod nas je dostupan u 001 Pink nijansi a inače postoji i nijansa 002 Coral koju u Hrvatskoj ne možete kupiti ( ne znam zašto). Ona je kako joj ime kaže koraljna, ljetna nijansa.




imam još tragove uboda od korekcije, ispričavam se 



Moj sud je da je Lip Glow spas za sve koje žele na najprirodniji mogući nain naglasiti usne (dakle dati im više od običnog balzama ali manje od ruža) i stvarno mi se svidio ali cijena je presudila i definitivno ga ne bi kupila kad potrošim ovaj. U Mulleru je 256 kuna a vjerujem da je cijena slična i u ostalim parfumerijama. Jedino gdje se isplati kupiti ga je na letovima i možda Duty Free shopovima. 

Kako vam se sviđa ideja ovakvog proizovda i biste li nosile Lip Glow ili nešto slično njemu? 

xoxo


1 komentar:

  1. Meni se to baš sviđa.
    I da mu cijena nije tako visoka,vjerojatno bih ga kupila i probala.
    a ovako...

    OdgovoriIzbriši