logo :)

ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice

Hello kittens!

Znam da me nije bilo neko vrijeme i stvarno mi je žao zbog toga. S vremena na vrijeme prolazim kroz recimo stvaralačku krizu. Meni je blog način izražavanja sebe, vid umjetnosti i bez obzira koliko bi voljela stalno izbacivati nove postove, ponekad to nije moguće a pisanje samo da nešto napišem za mene nije pisanje. 

Slobodno me opomenite na nekoj od mojih platfotrma ako tako s vremena na vrijeme zašutim :) . Sada kada smo prošli uvod, želim vam predstaviti proizvod koji je nedavno došao u moje ruke i osvojio me prvom uporabom!



O Jeffree Star tekućim ruževima sanjam otkad sam ih prvi put ugledala na njegovom kanalu ali cijena shippinga, carine i suludo vrijeme lansiranja kolekcija i vrebanje nijansi koje se rasprodaju u minutama me odbijalo. I kada sam ovaj brend stavila lagano u ladicu mojih jako željenih ali nedostupnih proizvoda, zaprimila sam mail od Beauty Bay shopa s informacijom da Jefrree Star ruževi slijeću na njihov site. Naravno da sam iste sekunde odletila na stranicu i među priznajem slabim izborom ugrabila najposebniju dostupnu nijansu - Posh Spice! Moj prvi izbor bila bi Dominatrix ali ona se nažalost rasprodala u prvih pola sata pa je izbor pao na Posh Spice- izuzetno posebnu nude nijansu.



Ruž je stigao prilično brzo, u klasičnoj neonsko rozoj kutijici na kojoj se nalazi podatak o količini (5,6 ml - prilična količina za tekući ruž! ) te oznaka da se proizvod preporučuje potrošiti u roku 12 mjeseci od dana otvaranja. Sam ruž dolazi u plastičnoj ambalaži koja je prozirna te se može vidjeti boja a na njoj rose gold slovima piše logo brenda i naziv proizvoda. Aplikator je spužvasti, oblika koji u potpunosti obgrljuje usne stoga vam neće biti potrebna prethodna aplikacija olovke za usne za savršeno precizno nanošenje ovog ruža. Veliki plus definitivno! Na kutijici se još nalaze informacije kao što su činjenica da je brend cruelty free i veganski te mali savijet - prije nanošenja napraviti piling usana, izbjegavati hranu s uljem i ne se ljubiti. Puse su dopuštene! Nasmiješi se, spremni za close-up? :) . Meni osobno prilično simpatično u svakom slučaju.


Ovaj tekući ruž je iznimno pigmentiran tako da vam za potpuno prekrivanje usana neće biti potrebno bjesumčno gurati aplikator u ambalažu , jednom ili maksimalno dva puta je sve što trebate za cjelodnevno nošenje ruža. Nijansa je san snova, radi se o sivkasto - taupe nijansi koja je izvrsni odabir za sve koje vole nude nijanse ali im je dosta običnih i nemaštovitih nude ruževa koje svakodnevno viđamo na ulicama, instagramu itd. Moram priznati da sam dobila mnogo komplimenata za ovaj ruž, čak i jedan da je ovo najbolji ruž koji sam ikada imala, a kad čujete tako nešto, to stvarno puno znači! 


Tekstura je tekuća, srednje gusta, definitvno jako lagana na usnama i prilično brzo se suši u potpuno mat finiš. Neprenosiv je kada se potpuno osuši i možete piti, jesti (sve osim masne hrane) i poljubiti nekoga bez straha da ćete ostaviti i najmanji trag. Ono što me fasciniralo je da nema nikakvog zatezanja na usnama kao kod ostalih mat ruževa, nema nakupljanja onih krpica/mrvica, ne ističe suhe dijelove usana i zbog toga je najkvalitetniji tekući ruž koji sam ikada probala. Sve to utječe na činjenicu da neće izvući vlagu iz vaših usana stoga će one izgledati pune i lijepe cijeli dan/noć. 





Za usporebu - The Balm tekući ruževi su prilično isušili moje usne u usporedbi s ovim ružem , nije to nešto nepodnošljivo ali je naporno jer stalno osjećate ruž i često zahtijeva skidanje tokom dana i ponovo nanošenje. NYX Lingerie ruževi su mi također zadavali taj problem a ništa drugačije nije bilo s MAC Retro Matte Liquid ružem ili Gerard Cosmetics Hydra Matte ružem. Mogla bi tako nabrajati i dalje ali nema smisla - poanta je da je ovaj ruž postao moj broj jedan tekući ruž. Iznimna ugodnost na usnama i dugotrajnost čine ga nezamjenjivim. Ukoliko stavite još jedan sloj, neće se nakupiti u borice na usnama ili nagrudati. 

Jedini minus kod ovog ruža je njegov miris - stvarno ima ružan miris ali nema nikakav okus i miris se osjeti jedino ako prinesete nosu aplikator , nećete ga osjetiti pri nanošenju niti kasnije. 


Presretna sam što je ovaj brend napokon postao dostupan bez shippinga, carine i ludog ganjanja. Doduše, tenutno nije veliki izbor nijansi ali treba pratiti stranicu i jednostavno ugrabiti kad bude nadopuna. Cijena je 19 eura što je oko 150 kuna. Shipping je besplatan a carine nema kao što sam već napomenula.


Sigurna sam da ovo nije moj posljednji ruž ovog brenda i jedva čekam još divnih nijansi na Beauty Bayu! Kako se vama čini ? Želite li probati neki od ruževa ili možda jeste? 


Pišite mi! 


xoxo

4 komentara:

  1. Tebi ova nijansa pristaje!
    Bas si lijepa :)

    Kada se zaposlim, svakako cu si priustiti koji ruz ove marke. Zasad.. ipak ne..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :))) Vjeruj mi neces pozaliti, isprobala sam desetke tekucih ruzeva raznih brendova i ovaj je bolji od svakog od njih!!!! Stvarno je genijalan!

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Hvala draga, ako ćeš imati priliku, naruči svakako! Oduševljena sam formulom i ponudom nijansi :)

      Izbriši