logo :)

petak, 19. veljače 2016.

L´OREAL FALSE LASH SUPERSTAR


Došli smo lagano do kraja još jednog tjedna , moram priznati da sam jako sretna jer je bio grozno tmuran i strašno sam patila od kroničnog umora. Sve to ne želim ovdje, ovo je moje malo mjesto pozitive i zato između ostalog ovdje neće biti negativnih komentara u stilu " nemoj se ljutiti ali previše se šminkaš / ne sviđa mi se tvoj izraz lica na fotkama/ imaš takvo i takvo nešto. Imam ili nemam, sto ljudi , sto čudi i ukusa , samo ono što nas razlikuje je to da ja neću otići na nečiji blog/fejs i pisati komentar zašto crtaš takve obrve jer krećem od pretpostavke da se toj osobi to sviđa, lijepo se i ugodno osjeća i vidi duge dok ih crta. I to je skroz ok, ja sam sretna što nisam zatrovana potrebom pisanja "nemoj se ljutit ali" komentara, sretna sam što u svemu nađem nešto lijepo i trudit ću se da to nikad ne nestane iz moje duše i mojih očiju. <3

Zato ću svejedno svima poželjeti lijep i ugodan vikend, provedite ga onako kako vi volite iako bi ja vjerojatno ga voljela provesti drugačije ;) . 

Kad smo kod očiju, to je to. GOTOVO. Našla sam je. Za mene najbolja maskara ikada , ne želim do daljnjega kupiti nijednu drugu i otkrila mi je trepavice za koje nisam znala da imam.






















Znate ono kad za maskaru kažete pa dobra je, nije loša? Ispunjava svoju svrhu, radi svoj posao? Zaboravite na takve misli nakon što probate ovu maskaru. Ovo čudo ćete obožavati , ma ljubiti i jedva čekati tren da njome okupate trepavice. 

Znam da se ukusi razlikuju a i tipovi trepavica , moje su prirodno prilično dobre, relativno duge i uvijene. 

Ipak, do pojave ovog noviteta , onaj wow osjećaj dobivala sam samo noseći umjetne trepavice. 
Sada je to svakodnevna pojava.

Ova maskara se sastoji od dva dijela, svaki sadrži 6,5 ml . Prvi dio je bijela baza s vlaknima za push up efekt trepavica i nakon što nju nanesete , pričekate 10ak sekundi i krenete s nanošenjem maskare. 

Prvo da napomenem, četkica drugog, crnog dijela je apsolutno savršena. Jednostavno ovaj proizvod nema manu.

Pokazat ću vam kako izgledaju četkice a potom i efekt na mojim trepavicama.












Vidite da je prva četkica ravna a druga malo uvijena , što je idealno za obuhvatiti sve trepavice i premazati ih s donje i gornje strane.







Prelazimo napokon na efekt. Na trepavicama imam oko 2 sloja bijele vlaknaste maskare i nekoliko crne.













Trepavice izgledaju kao umjetne. Naravno ja ću , jer se previše šminkam i obožavam šminku opet staviti i umjetne ali sada samo za posebnije prilike, za sve ostalo tu je False Lash Superstar. Potpuno mi je jasan naziv Superstar, ova maskara je apsolutna zvijezda!!!














Cijena je 110 kn a možete je naći u svim drogerijama. Moja konačna ocjena? 10+ ! Već znam da će se naći u mojim ovogodišnjim favoritima jer je postala moja holy grail maskara i ja sam trenutno zaljubljena, i ne želim ovu ljepoticu mijenjati s nekom novom maskarom do daljnjeg.

Ako ću baš ići u detalje moram spomenuti da se na pakiranju koje je luksuzno srebrno crno s crtežom korzeta ili trepavica ( što god vidite) vide otisci prstiju , odnosno lako ostaju tragovi. Ali to je jedina zamjerka ako se uopće može nazvati zamjerkom.

Imate li ovu maskaru i želite li je probati?

xoxo

p.s. prije napada na to da imam šminke na vratu, nemam. imam kožu iziritiranu terapijom protiv akni.

2 komentara: