logo :)

ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

GERARD COSMETICS - HYDRA MATTE IN ECSTASY


Pozdrav svima , napokon vam mogu poželjeti da uživate u proljeću koje nam se polako prikralo , uživajte u prirodi koja se budi, u ljubavi oko nas i neka nam svima bude inspiracija za promjene na bolje!

Danas ću vam pisati o proizvodu brenda Gerard Cosmetics koji nije baš zastupljen na hrvatskoj beauty sceni ( priznajem da je pratim manje nego stranu ali svjejedno nisam uočila da su se djevojke dotakle ovog brenda).

Pošto sam već godinama željela isprobati nešto iz ponude, kad sam vidjela da su dostupni na Beauty Bay stranici, bez razmišljanja sam naručila nijansu Ecstasy njihovih poznatih Hydra Matte tekućih mat ruževa.




Moram priznati da me najviše iznenadilo pakiranje. Naime ruž je stigao u malenoj crnoj kartonskoj kutijici a kad sam je otvorila ugledala sam luksuzno , elegantno pakiranje u kombinaciji mat prozirne čvrste plastike koja na slikama izgelda kao staklo i sjajnog zlatnog poklopca koji ima ugraviran logo brenda.

Sviđa mi se što je ambalaža prozirna pa vidim nijansu a njeno ime je na dnu ruža. Ovaj ruž, nemojte past u nesvijest , sadrži 1,75 ml. Da, puno manje od ostalih s obzirom na prosječnu gramažu ruža od oko 3,5 grama. 

Ali, naravno da postoji ali. Ovo je prilično specifična nijansa, definitivno nije za svaki dan a za prekrivanje cijelih usana vam je dovoljna količina koja se nalazi na aplikatoru kad otvorite ruž.

Iznimno je dobro pigmentiran a jednom kad ga nanesete te se osuši, nećete ga morati popravljati 5,6 sati ukoliko ne jedete. Ja nisam jela već samo pila kad sam ga nosila pa ne znam kako se ponaša s jelom ali relano svaki ruž zahtijeva neki minimalan popravak nakon jela.

Finiš je potpuno mat i ne preslikava se ali ne isušuje usne . U potpunosti je opravdao naziv Hydra Matte , koliiko god sam mislila da je to potpuno nemoguće , ovaj ruž me uvjerio u suprotno , odnosno sada znam da tekući ruž ne mora uvijek biti patnja za usne.

Ja sam između ostalog obnovila zalihu Nuxeovog Reve de Miel balzama u teglici kojeg koristim noću ili ako sam cijeli dan doma a dok se šminkam kao pripremu volim nanijeti Catrice ulje za usne. Njega je izuzetno bitna ako ste pobornica trenda mat usana.

Po meni je ovaj ruž definitivno za večernje prilike a ako ga baš želite nositi po danu, osim maskare i dobre podloge vam ne treba ništa jer je boja stvarno statement, boja koja govori sama za sebe.









Ovako sam ga ja iskombinirala, na očima imam hladnije tonove, a umjesto tuša Blackheart iz Urban Decay Naked 3 palete. Trepavice su Red Cherry u 523 a maskara Maybelline Lash Sensational.

Ja ovaj ruž obožavam, i definitivno ću kada bude prilika uzeti još jednu nijansu. Ovaj će vam ruž pružiti sve što želite od tekućeg mat ruža i mislim da bi čak i najveće protivnice ovakih ruževa promijenile mišljenje kada bi uvidjele koliko je nježan prema usnama.

Cijena je bila oko 13 eura ako se ne varam a shipping mi je bio besplatan jer sam naručila još neke stvari koje ste vidjele u new inu.

Sviđa li vam se ovaj ruž i make up, jeste li čule za Gerard Cosmetics i biste li voljele isprobati nešto od njih, a ako već jeste, pišite koji je to proizvod? 

Također bi voljela čuti o čemu bi idućem iz mog new in posta voljele čitati :))) 

Uživajte i do skorog tipkanja

xoxo

2 komentara:

  1. Predivna je nijansa! <3
    Htjela sam kupiti hrpu njihovih proizvoda, al' je bila ona afera kad su sve beauty blogerice govorile da proizvodi nisu ni slični onim sa slika, da je ambalaža očajna i da proizvodi nisu dolazili kao naručeni..
    Vidim da sad opet svi kupuju, pa mogla bih i ja haha :')

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, nijansa je jaaako posebna, ja bih rekla muted mauvey s hintom taupe nijansi. U svakom slučaju ne može proći nezamiječena haha :D
      Pa jedino možda to što je militraža manja , to sam i ja napomenula u postu ali s obzirom da ne zahtijeva popravke dok ga nosiš a i cijena nije previsoka, ništa strašno stvarno. A došao je stvarno super zapakiran. Naruči svakako :)

      Izbriši