logo :)

petak, 18. ožujka 2016.

NEW IN HAUL


Bok svima,

Danas sam napokon skupila par slikica i odlučila vam predstaviti nekoliko stvari koje su ušle u moju beauty rutinu u zadnje vrijeme.

Ne znam da li je dio kupljen u veljači pa nisam precizirala mjesec, recimo da je to nešto novo i lijepo što me jako veseli.


MAC Fix + , riječ je o ponovljenoj kupnji, ovaj sprej je moj must have i uvijek ga imam u rezervi. S njim mi je lakše blendati proizvode na licu, daje intenzitet sjenilima, osvježava, stapa puderaste proizvode itd.

Loreal Superstar maskara - imam ih dvije , obožavam ju, posebno primer, trepavice su stvarno od neba! O njoj sam pisala već pa neću opet u detalje.

Maybelline Lash Sensational Intense Black maskara - prošlo ljeto sam stalno koristila njenu prethodnicu stoga sam se odlučila na isprobavanje ove verzije. Prvi dojam je izvrstan , svakako ide recenzija nakon još nekog vremena.

MAC Dainty- ovo rumenilo već dugo pikiram a kako je MAC moj omiljeni brand nije čudno da sam se za dolazak proljeća odlučila počastiti ovom divnom ružičastom nijansom sa sitnim shimmerom. Ovo je moje omiljeno rumenilo trenutno i također zaslužuje zaseban post.

MAC Soft & Gentle - highlighter koji obožavam, iako sam toplog podtona, osim Mary Loumanizera ne volim baš intenzivno zlatni sjaj jer je neprirodan, ovaj hajlajter daje onaj predivan glow from within.

Essence LongLasting Say Hi Light olovka - tražila sam povoljnu nude varijantu olovke za waterline i zasada sam zadovoljna ovom. Traži popravke tokom dana ali odlična je za cijenu od oko 12 kn.

Dior Lip Glow- imam Dior Lip Maximizer već 2 godine pa sam se odlučila na ovu verziju za promjenu. Radi se o balzamu koji reagira s kemijom usana i stvara vašu boju. Većina ovakvih proizvoda je iste roze boje ali ne i Dior . Stvarno reagira ovisno o mom ph i temperaturi te traje cijeli dan. Usne su punije i svježe uz njega, ako ste za, pišem post.

Curaprox četkica- dio moje higijene, moja omiljena četkica.



Ovo su moji favoriti ali i nove podloge. 

Vichy Dermablend sam sama kupila i iskreno malo fulala nijansu ali pomiješam ga s nekim svjetlijim pa bude moje nijanse.O njemu imate post.

Vichy Dermablend 3d sam dobila na recenziju, hvala Vichy! <3 , post vam tipkam drugi tjedan.

EX1 - podloga za kojoj luduju YouTube cure. I moram priznati s razlogom. O ovom također planiram pisati, malo je reći da mi se sviđa ovaj puder. Jedina loša strana je da za cure s hladnim podtonom nijanse ne postoje.



S Beauty Baya mi je napokon stigao paketić!

Morphe M441 - kist za blendanje koji je divan, težak u ruci , prenježan , lako blenda i ulazi u sam pregib oka.

MUG sjenila - Frappe i Magic Act, završavam svoju prvu Z paletu pa ću o ovim sjenilima u posebnom postu :)

Gerard Cosmetics - Hydra Matte Liquid Lipstick u Ecstasy , riječ je o tekućem mat ružu u dubokoj mauve nijansi , moram priznati da je ovo najugodniji ruž tog tipa kojeg posjedujem.

Beauty Blender Pro - moj rozi je malo već na izmaku snaga pa sam se odlučila za crni i obožavam ga!! Punoooo je lakši i nježniji od rozog, pun pogodak, ako ga kupujete uzmite crni , nećete požaliti.

Mario Badescu skin care - dobila sam uz kupnju a riječ je o Glycolic gelu za umivanje i toniku što mi je super došlo jer volim takve proizvode.

I da, jučer sam uzela MAC Give Me Sun! bronzer.

Eto, to je to, pišite mi što ste vi kupovale/dobile u zadnje vrijeme i o čemu biste od ovih proizvoda voljele čitati?

Ugodan vikend, provedite ga uz svoje najdraže <3

xoxo

Broj komentara: 6:

  1. Ajme ajme ajme, predivni new in! Do sada jedan od ljepših! Sve mi se sviđa što si kupila, ali baš sve :D
    Posebno lajkam Gerard tekući ruž :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, obecajem da cu pokusati cesce pisati ovakve postove :)
      Hvala na lijepom komentaru, svakako cu pisati o Gerard ruzu posto sam primjetila da u nasoj blogosferi ovaj brend nije zastupljen :))

      Izbriši
  2. Mene isto zanima Gerard ruž, a i morphe kist. Nagledala sam ih se na youtubeu ali samo kod stranih youtuberica i blogerica :D
    MUG sjenila su odliična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, meni su uz Urban Decay najdraža :)
      Pisat ću svakako i o Morphe kistovima, ja obožavam kupovati preko neta i vodim se priznajem hypeovima na YouTubeu :)

      Izbriši
  3. Uvijek biraš posebne proizvode i ne trošiš na ova naša sniženja kao ja. :')
    Najviše mi se sviđa Mario Badescu skin care.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na tako lijepom komplimentu ! Mario Badescu je odličan, idući tjedan ću naručiti njegovu okoloočnu kremicu pa će biti recezija svih proizvoda zajedno :)

      Izbriši