logo :)

srijeda, 30. ožujka 2016.

VICHY DERMABLEND 3D


Pozdrav svima,

Prije svega, Sretan Uskrs pošto vam se nisam javljala ovih dana, nadam se da ste ga lijepo provele i da ste uživale u društvu najmilijih.

Danas ću vam predstaviti fenomenalan novitet iz Vichy laboratorija. Naime čim sam vidjela reklamu za poboljšanu verziju mog omiljenog Dermablend pudera, kontaktirala sam dragu Mirtu iz Vichya i dogovorile smo se da će mi ustupiti primjerak na probu. Ovim putem joj se još jednom zahvaljujem na ljubaznosti i privilegiji, uistinu je pravi užitak surađivati s tako pristupačnom i ljubaznom osobom.

Znate da Vichy cijenim izuzetno i da sama neovisno o PR uzorcima koristim ovaj brend godinama. 
Mislila sam da će ovaj puder teško skinuti s trona moj omiljeni ali dogodilo se upravo to.

Najprije par riječi o samom proizvodu. Ovaj puder ima 3d tehnologiju , on korigira boju i izjedančava ten kože. Uz izuzetno visok stupanj prekrivanja on iz dana u dan vidno umanjuje nepravilnosti a krase ga ugodna tekstura bez učinka maske te SPF 25. Njegov sastav je obogaćen salicilnom kiselinom i eperulinom koji ima umirujuće djelovanje. Namjenjen je i osjetljivoj koži, hipoalergen je , oil free , bez parabena te nekomedogene formule.Obećava izjednačen , gladak i matiran ten do 16 h.Njegovi pigmenti naliježu na epidermis i omogućuju da Dermablend 3d korekcija zamaskira i savršeno ujednači nedostatke tijekom razdoblja od 16 h.

Sada kada sam vas upoznala sa samim proizvodom, prelazimo na moje dojmove.







Krenimo od pakiranja, za razliku od klasičnog Dermablenda, ovaj puder dolazi u malo užoj ambalaži koja je na dodir mat i baršunasta. Obilježena je klasičnom crnom bojom a srebrni poklopac je vrlo elegantan dodatak. 

Moja nijansa je 25 nude a osim nje ima 15 Opal, koja je ujedno najsvijetlija i 35 te 45 . Raspon nijansi nije pretjerano širok ali se sam puder prilagođava tenu stoga mislim da svatko može pronaći odgovarajuću nijansu.

Doziranje je vrlo jednostavno i lako se kontrolira količina koja izlazi tako da vam se ne može dogoditi da iscuri previše pudera, osim pakiranja zaslugu za ovo ima i sama tekstura. 

Tekstura je vrlo pjenasta, gusta ali istodobno iznimno lagana. Nanosim ga na način da istisnem veličinu ljenjaka na ruku i potom ga u obliku točaka nanesem po cijelom licu i zatim izblendam Beauty Blenderom ili pak koristim prvo Real Techniques Expert Face Brush a zatim Beauty Blender. 

Osjećaj na koži je fenomenalan, nikada mi nije koža tako dobro izgledala! Zbog matiranja se doista doima kao da je moja koža samo savršena, a finiš je mat ali svejedno ima onaj zdravi izgled i nekako zrači.




Trajnost je kako i obećaje Vichy, meni traje od 6 ujutro do 20h navečer minimalno, ja ga fiksiram MAC Studio Fix puderom a ukoliko se malo zasjajim tokom dana , upotrijebim blotting papiriće jer ne volim dodavati slojeve pudera tokom dana. 

Daje efekt zaglađene kože, lako se razmazuje, ima vrlo ugodan, blagi miris koji odmah nestaje i po meni će još više odgovarati curama s masnom kožom. 

Na prvu sam mislila da mi takva tekstura neće odgovarati ali ugodno sam iznenađena, tako se nježno stopi s kožom da je pravi luksuz i užitak nositi ga! 

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci će definitivno biti moj izbor dok za vrijeme zime biram klasični Dermablend jer je kremastiji i pogodniji za suhu kožu. 

Ovaj puder ne ističe suhe dijelove kože već izvlači najbolje iz naše kože, uistinu ju uljepšava! 

Ako imate akne, nejednak ten, masnu kožu, preporučujem vam da isprobate ovaj puder! Osim što je stvarno inovativan i vrhunski proizvod, sigurnost  ulijeva i činjenica da je proizvod farmaceutskog brenda i da je obogaćen odličnim sastojcima. 





Za mene je ovaj puder u samom vrhu korektivnog make upa, nije mi izazvao nered na licu i stvarno ga obožavam nositi. Nemam idealan ten stoga volim potpuno prekrivanje i većinu dana izbor pada upravo na ovaj puder. Moram spomenuti i da odlično izgleda na fotkama , što je danas većini nas bitno :)






Na ovim slikama vidite njegovu teksturu i prekrivanje, predivno se razmazuje po koži i općenito Vichy puderi su za mene dio njege lica s obzirom na dobrobiti za kožu.

Dermablend 3D korekcija je dostupan u svim boljim ljekarnama a cijena za 30 ml je oko 170 kuna.





Napominjem da ove slike nisu fotošopirane, ovo je efekt Vichy Dermablend 3D na licu!

Kako vam se čini ovaj novitet iz Vichya i hoćete li ga isprobati?

xoxo

Broj komentara: 6:

  1. Čitajući ovu recenziju, puder me baš privukao, posebno jer mi je koža u zadnje vrijeme poludila, masti se više nego ikad. Doduše, voljela bih prije nabaviti tester, da vidim kako će reagirati na mojoj koži, ipak je u rangu skupljih pudera. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerujem da bi ti odgovarao, stvarno dobro matira i ima odlične sastojke za tvoj tip kože ali svakako zamoli u ljekarni tester, da isprobaš i nađeš pravu nijansu.

    Inače, odeš li na www.vichy.hr imaš pitalicu koju ispuniš i pošalju ti besplatni uzorak na kućnu adresu, pa svakako i to možeš napraviti već sada :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morat ću jedno od tog dvoje, svakako. Ništa bez testera, a baš me zanima. :D

      Izbriši
    2. Ovo na njihovoj web stranici ti je svakako zgodna prilika za isprobati tester :)
      Nadam se da će ti se svidjeti kao meni .
      Svakako javi dojmove ovdje, bilo bi mi jako drago :)

      Izbriši
  3. Sta sve imas na obrazima na slici, divni su

    A puder je bas divan, stavljam na listu ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala ti puno, stvarno si draga, ovakvo nešto mi uljepša dan! <3
      Rumenilo je MAC Dainty , ako si na to mislila a bronzer je Give Me Sun! isto MAC.
      Highlighter sam dobila miksom nekoliko proizvoda , najpristupačniji je KIKO Water Eyeshadow u nijansi 200, dupe za MAC Sof&Gentle, cijena mu je oko 5eura a odličan je :)

      Izbriši