logo :)

ponedjeljak, 8. veljače 2016.

AURA ABSOLUTE MATTE VELVET FEEL


Pozdrav muffins!

Prošli tjedan sam bila bolesna i to je razlog mog nedruženja s vama ovdje. Žalim i krećem u brzi ispravak štete.
Donosim vam četiri nijanse super popularnih Aura mat ruževa za usne. 
















624-Last Goodbye - savršena nude nijansa, idealni omjer bež i ružičaste , predivno ide uz sve moguće lookove
613-Good Vibes - ova nijansa je više mauve neutralna ali nije baš nude, to je klasična lijepa, svijetla mauve nijansa koja komplementira smeđi smokey eyes look, bilo kakve ljubičaste igre na kapcima i svakodnevni make up
612 - Matte Mess - ovo je BOMBA , nijansa je preeedina plum nijansa , nadogradiva je kao i sve ostale i izgleda fenomenalno, totalno je edgy, i nosila bi je osobno na sve živo ,pogotovo kad želim razbiti dosadu i recimo khm , ponedjeljak
626- Mistress - predivna tamno tamno bordo boja, nekima je možda malo scary ali meni je baš vamp i jako sexy za večernji izlaak ili malo smjelijii Valentines look , bez brige , planiram ih čak 3 ;) I got you, my loves <3





Svi ruževi dolaze u pakiranju koje malo podsjeća na NYX ambalažu, ali meni se sviđa, vidi se koja je boja ruža  a crni poklopac daje malo elegancije. Aplikator je klasični spužvasti i po meni prilično precizan. Ne volim nositi tekuće ruževe bez olovke jer ne opraštaju, kad se osuše i postanu mat, svi će vidjeti vašu pogrešku ali uz nedisanje ove ruževe je moguće nanijeti i bez olovke. Radi se o tome da su prilično tekuće teksture pa je recimo za potpunu prekrivenost usana potrebno nekoliko slojeva.

Neću lagati da su super ugodni i bla bla bla, to su mat ruževi i let´s face it - imat ćete nakon nekoliko sati osjećaj da vam usne otpadaju u komadima , kao da se zidarska boja guli s njih . Nije baš neki opis, ali sve vi koje ste nosile mat ruževe znate da je tako. 

Ovi ruževi su 3-4 sata prilično lagani ali onda kreće dobro poznati osjećaj zatezanja, kao da vam usne svakom sekundom postaju smežuranije i želite zabiti usne u kantu vode ili bar ispod mlaza vode. 
Prije ovih ruževa zato obavezno napravite piling i nahranite ih dobrim balzamom i time ćete dobiti više vremena prije zatezanja.







Ruževi izgledaju predivno na usnama, jako su dugotrajni, možete s njima jesti, piti i ljubiti , provjereno i dokazano i ostat će na mjestu. S vremenom će onaj dio donje usne sa strane usne šupljine malo blijediti ali možete to popraviti jer začudo ni 100 slojeva ovog ruža na usnama neće stvoriti težinu i neugodan osjećaj.

Miris me podsjeća na MAC vaniliju, dakle savršeno, 10+ od mene , aplikacija je ugodna i preživjet će dan/noć uz maksimalno 3 popravljanja i to samo ako jedete/pijete. Dobijete količinu od 7 ml za 39,90 u Kozmu. Ja sam svoje kupila u Kozmu u Importaneu i nisam baš sigurna gdje ih još ima. 

matte mess


last goodbye

mistress- jako neuredno ali htjela sam da vidite na usnama - nemojte vrijeđati pliz

GOOD VIBES


Moj krajnji sud? Moram skupit sveeeee, Pokemon! Šalim se, ali da. Skupit ću većinu. Ja prije svega cijenim kvalitetu. Ruževi mi se jako sviđaju i povoljni su, dakle zašto ne? Naravno da ću isprobati tekuće ruževe još nekih brendova ali Aura s obzirom na cijenu zaslužuje čistu desetku i ako još razmišljate da li vam treba, nemojte više. Treba vam, Jučer. 


Jeste li šopingirale na Kozmo popustu (Aura ruževi 28 kn <3)? Kako vam se sviđaju ovi ruževi i hoćete li ih probati ako već niste? Pišite mi ,

xoxo

Broj komentara: 6:

  1. Jako lijepe nijanse, jedva čekam isprobati koju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, ima ih jako puno i stvarno je teško izabrati ali mislim da je ovo bio pun pogodak. Svakako ću uzeti neke proljetno ljetne nijanse ;) .Mislim da ćeš biti zadovoljna jer ruževi su dosta rijetki a time i nadogradivi pa imaš bezbroj mogućnosti :)

      Izbriši
  2. Ja jako ovlim ove ruzeve. Imam 5 nijansi i mislim a necu da ostanem na njima. Jednstavno ih moram kupovati iznova i iznova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti s tobom, stvaraju ovisnost, nemoguće je stati na samo jednom :D :)

      Izbriši
  3. Divne nijanse, samo slažem wish listu, bankrotirat ću kada odem u Kozmo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, obožavam ih, svaki dan nosim samo Aura ruževe :) Ma nećeš, čekaj akciju na dekorativu, onda su ti 28 kuna, to se već nekako preživi :)))

      Izbriši