logo :)

srijeda, 11. svibnja 2016.

Hoola by Benefit


Bok svima!

U mom posljednjem new in postu sam spomenula ovaj bronzer i kako zaslužuje poseban post a tražile su i čitateljice pa se napokon bacam na pisanje.

Nažalost od lijepog vremena apsolutno ništa pa sam se namučila s fotkanjem ali na kraju sam uspjela izabrati nekoliko fotografija koje pokazuju pravu ljepotu proizvoda.




Benefit Cosmetics je brend koji nije dostupan u Hrvatskoj ( iznenađenje zamisli ! - sarcastic voice) a ja sam ovaj bronzer naručila preko sitea LookFantastic potpuno zanemarujući činjenicu da piše da je dostupan samo u UK - pa to je EU a i mi smo u Eu pa...može?ne? Ipak na moju sreću, koji tjedan kasnije je stigao!






Inače često naručujem s te stranice i znala sam da bi dobila povrat novca u slučaju da mi nije došao proizvod . Malo je reći da me oborio s nogu.

Bronzer je divan i ne čudi me da je na HG high end listi mnogih beauty blogerica.

Ovaj bronzer dolazi u preslatkom čvrstom kartonskom pakiranju, iznutra je maleno ogledalce i kist za nanošenje s drvenom tirkiznom drškom koji je jako koristan i praktičan zbog svoje preciznosti.

Samog proizvoda ćete dobiti 8 grama a košta oko 30 eura. Tih 8 grama će trajati jako dugo jer ja nikada nisam naišla na ovako pigmentiran proizvod. Dovoljan je nježan dodir kistića po površini za savršeno stapanje s tenom, bronzer je jako kremast/puterast na dodir i to mu omogućuje da besprijekorno klizi po površini kože. 




Za lakše blendanje je dobro matirati tekuću podlogu nekih puderom ( ja trenutno koristim Rimmel Stay Matte) . 

Hoola bronzer koristim za konturiranje jer ima savršen omjer toplih i hladnih tonova i nije narančast na licu, posebno neće biti ako ste toplog podtona. 

Kombiniram ga s MAC Give Me Sun! koji je više za all over glow i zajedno su mi odličan par! 

Otkad posjedujem Benefit Hoola bronzer nisam posegnula za ničim drugim za konturiranje lica. Postao je moj HG proizvod u doslovno 10 dana. Obožavam kad je proizvod ovako pigmentiran i kad dobiješ kvalitetu za svoj novac. Ovaj proizvod je preko dana izuzetno postojan, ne razlijeva se, stoji kako je nanesen od 6 ujutro do 9 navecer.





Nema nikakav miris, voljela bi da miriše na kokos ali opraštam tu sitnicu.

Praktičan je za popravke tokom dana (iako ih ne treba) jer se neće otvoriti sam od sebe u torbi a ima u pakiranju kist koji služi svrsi. 
Zgodno ga je nositi i na putovanje jer je vrlo malen a ujedno imate bronzer i sjenilo za oči pa štedite prostor. 

Što se tiče finiša, potpuno je mat i to je ono što ga čini savršenim za konturiranje, nema čak ni satenski finiš a kamoli shimmer. Malo je reći da je ovo savršen mat bronzer. 




na ruci swatch, na licu Hoola


Benefit me se dojmio do te mjere da sam ponovo riskirala i sad čekam Watts Up highlighter.

Žao mi je što ovaj brend nije dostupan u Hrvatskoj, ima izuzetno kvalitetne proizvode i vjerujem da bi bez obzira na nešto višu cijenu proizvoda našao svoje kupce jer kvaliteta uvijek bude prepoznata i nagrađena vjernošću. Imaju preslatke i vrlo maštovite ambalaže te inovativne proizvode visoke kvalitete i definitivno su me zaintrigirali!

Svakako ću isprobati još njihovih proizvoda budem li imala priliku a ukoliko stigne highlihgter stiže post o njemu!

Koji je vaš omiljeni mat bronzer? Jeste li isprobale nešto od Benefita?


xxx

Broj komentara: 6:

  1. Odmah unaprijed - ukoliko se netko misli hvatati highligtera - slikano je u doslovnom polumraku s blicem i reflektira blic. Ne , ne izgleda tako bez blica. Hvala pusa bok
    Svim dragim curkama pusa i nadam se da vam se bronzer svidio :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svida mi se bronzer,koristim dugo kuglice iz Avona ali došlo je vrijeme za promjenu, pogledati cu tu stranicu LookFantastic

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Garantiram za tu stranicu, odlicna je , ima cesto 15% na sve a nekad i vise. Dostava je besplatna uvijek, nema carine i kroz max 2 tjedna stigne narudzba :)))

      Izbriši
  3. Prekrasan bronzer, još bolji brend. Imam jedino njihovu maskaru theyre real, kojom sam prezadovoljna, a rotiram konstantno 3 HE maskare i bolja mi je i od Diorshow npr. Obozavam mat bronzere, pa mi se tako i ovaj sviđa. Trenutno kao i bronzer i super stvarčicu za konture mog jako svijetlog lica koristim The Balm Balm Desert bronzer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda? Bas mi je drago da si probala maskaru, meni je zelja Benefit Roller Lash i Too Faced Better Then Sex :) ali nikako da uspijem naruciti.
      Dior Show sam imala , bila mi je dobra ali se dosta brzo posusila :(
      Nekako naginjem onda glede maskara drogerijama- Maybelline i Loreal su mi omiljeni glede maskara i pudera u drogerijama.
      Stigao mi je i WattsUp highlighter jucer tako da stize uskoro post!
      Zelim ti ugodan vikend :*

      Izbriši
    2. Evo pojma nemam za Diorshow, imala sam i koristila tri pakiranja, i nisam primjetila susenje, ali mozda je to do nenormalnog koristenja - kad se uhvatim jedne ne pustam ju. Dugo me niti jedna drogerijska maskara nije dobila, ali zelja mi je isprobati kada sve potrosim Maybelline Lash Sensational. P. S. Kad smo pocele o maskarama - nema bolje od doll eyes - make up factory. Najbolja koju sam ikad probala. Volumen, duljina, crna boja da crnja ne moze biti, uvijenost.. HG maskara svih maskara.
      I da, bas me zanima highlighter. Samo tipkaj, citam te! Ugodan vikend i tebi, pusa

      Izbriši