logo :)

četvrtak, 5. svibnja 2016.

New in proljetna edicija


Novotarija izvedena! 

Rijetko pišem ovakve postove jer mi se nekako pogubi pojam o tome kada sam nešto kupila da ne mogu sve posložiti. Danas nije taj dan, imam stvari koje su našle put do mojih ruku i predstaviti ću vam ih ukratko.







Kao što vidite , ovo je moj bundle of joy, pri tome mislim na moju ljepoticu. I kozmetiku, ajde . 

Podijelila sam ovu hrpu na neke smislene cjeline pa krenimo.

Preparativa:



Kerastase Masque Force Architecte - ponovljena kupnja po tko zna koji put. Dobila sam je na poklon, taman je moja bila pri kraju i oduševljena sam . Savršeno njeguje moju kosu , to je moja HG maska.

Lee Stafford Coco Loco - ovaj proizvod je novitet u Mulleru. Pakiranje je apsolutno predivno a radi se o leave in tretmanu koji se u dodiru s kosom pretvara u suho ulje. Sadrži blagodati kokosa kao i njegov divan miris i ja ga osobno koristim svakodnevno prije četkanja kose.

Vichy Normaderm Beautifying Moisturizer - stota bočica valjda. Moja omiljena krema koju koristim ujutro samu a navečer ju miksam s proizvodima koje mi je dermatolog prepisao.

Mario Badescu Olive Eye Cream -o ovoj okoloočnoj kremi spremam recenziju zasebnu jer me oduševila!

Oči: 



Carli Bybel x BH Cosmetics - divna neutralna paleta o kojoj sam već pisala pa ako vas zanima slobodno bacite pogled.

Maybelline The Falsies Push Up Drama - obična i vodootporna verzija. Savršena maskara, moj trenutni favorit. Stvarno je riječ o odičnom proizvodu. Moj favorit među maskarama trenutno !

L´oreal Super Liner Superstar - ovaj sam liner osvojila na L´oreal make up natječaju i stvarno mi se sviđa, zaboravila sam koliko volim ove eyelinere u flomaster formi kako ja to kažem .

Lice :



Benefit Hoola - ovaj bronzer je na mojoj wish listi već jako jako dugo i napokon mi se ostvarila želja i došao je u moju kolekciju! Svakako ću mu posvetit poseban post.

The Balm Mary Lou Manizer - jedan od moja dva naj highlightera IKAD! Ponovna kupnja. Ovo je moj omiljeni highlighter uz MAC Soft&Gentle.

Rimmel Stay Matte -  moj novi HG puder za matiranje i fiksiranje make upa. Jako sam zadovoljna, lijepo sjeda na kožu i nije brašnast.


Usne:




MAC lipliner in Spice and Soar - samo ću reći da su ovo moji apsolutni favoriti , najljepše nijanse ikada. Mislim da ću napraviti idući tjedan post o mojoj kolekciji MAC olovaka za usne.

Maybelline Vivid Matte Liquid in Nude Flash - i ovo je jedan novitet u drogerijama. Napisat ću reenziju, očekivala sam doduše mao drugačiji proizvod, nije da mi se ne sviđa ali tekstura uopće nije mat čak se niti ne suši mat.

Lancome Jucy Shaker in Meli Melon - prekrasno dvofazno njegujuće ulje za usne s pigmentima boje. Divota za gledati , koristiti, mirisati i ljubiti usne nakon što ih ovo ulje nahrani.


Eto , to bi bili moji noviteti u zadnje vrijeme. Što ste vi kupovale i koji vas se proizvod posebno dojmio? Imate li na umu neki proizvod za koji mislite da bi trebala isprobati? Pišite mi!


xoxo

4 komentara:

  1. Hoola benefit bronzer me jako podsjeca ambalazom (usput, ima li unutar i cetkicu?), na w7 bronzer koji sam koristila prosle godine, ali ga poklonila jer ne volim toliko bronzere sa shimmerom.
    Ali, jako, zbilja jako volim bronzere i koristim ih bilo kada, neovisno o godisnjem dobu, cesto i umjesto rumenila. Trenutno su mi theBalm i Kiko (ne da mi se pretraziti policu i iscitati tocne nazive) favoriti od svih koje imam. Ako je ovaj benefit dobro pigmentiran i mat, ili sa minimalnim shimmerom - rado bih procitala recenziju o njemu, a mozda si ga jednom i ubacila u kosaricu, tko zna. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako cu napraviti recenziju o njemu, on je kultni proizvod u high end make upu. Ja sam ga narucila sa stranice LookFantastic i bio je oko 31€ ako se dobro sjecam. Potpuno je mat i nimalo narandast, bas za konturiranje i prirodniji bronzed look. Napraviti cu zaseban post pa ces vidjeti da li ti se svida proizvod. Ja bi ga svima preporucila , zbilja je divan :))))

      Izbriši
  2. Željno iščekujem recenziju Hoola bronzera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moze draga moja! Po iskazanim zeljama, vec sutra vam tipkam post o Hooli :))) :*

      Izbriši