logo :)

petak, 1. travnja 2016.

GODINA PISANJA, NAGRADA ZA VAS & VIDEO?!


Ponovo vas pozdravljam,

Stvarno Vam ne dam mira a ni prostora da vam zafalim. Šalim se malo, znam da volite kada sam češće ovdje i sve više uviđam da je ovo pravi lijek za moju dušu i odmor od teške, okrutneb svakodnevice. Uistinu vam od srca želim da pronađete svoje malo utočište baš kao ja ovo i da ga iz dana u dan gradite, uljepšavate i ulažete u njega jer je to jedan divan način da čistimo i odmaramo dušu.

A upravo je duša ta koja danas skuplja prašinu tuđe zlobe, ljubomore, mržnje , zlostavljanja bilo ono fizičko, psihičko ili sakriveno iza ekrana kompjutera. Duša treba ostati čista, nju se ne dira. Ljudi prolaze kroz život i zabravljaju da redovito treba čistiti nakupine svakodnevice. Jedino tako možemo zadržati pozitivno u nama a vjerujem da većina nas to želi.



Zašto sam krenula tipkati sada? Bez brige, Get ready with me sutra svakako dolazi ali današnji post želim posvetiti nečem posve drugom. Naime prošla je godina otkako sam počela pisati u ovom svom malom carstvu posvećenom šminki, mojoj umjetnosti izbora i mojoj ljubavi. S ponosom i veseljem želim s vama podijeliti i vijest da krećem u školu za vizažista kako bi i službeno počela ostvarivati svoje snove iako mi je ovaj blog i svaki vaš pregled, komentar i doprinos već ostvario.

Ponosna sam na sebe jer da nije bilo ovog bloga i vas, za mene bi šminka i dalje bila moja sramežljiva ljubavnica, nešto s čime varam dosadu ovog vremena a zahvaljujući intenzivnom bavljenju šminkom u ovih godinu dana i pisanju prvenstveno, shvatila sam da je ona moj poziv i da je to oduvijek bila, da to želim raditi u životu i da osmijeh osobe koju našminkam, zadovoljstvo žene samom sobom nakon igre mojih kistova nema cijenu. 

Želim pisti, stvarati, sanjati, šminkati i učiti te raditi na sebi u tome svemu. Hvala vam svima jer ste bile uz mene na mome putu prosvjetljenja. Bila je to teška godina, uvjeti su se na trenutke činili strašni i nemogući . Sve sam prevladala. Moja je ljubav prema makeupu i prema uljepšavanju i usrećivanju drugih bila jača i veća od svega.

Znam da sada počinje sezona krizmi i vjenčanja. Pošto radim kao freelance make up artist (uskoro certificirani <3 ) , voljela bi da me vi djevojke iz Zagreba kontaktirate i da mi date čast da vas upravo ja uljepšam na vaš važan dan, bila to krizma, vjenčanje, večera s dečkom ili pak ludi dugo očekivani izlazak s curama. 

Za moje čitateljice pripremila sam malo iznenađenje, naime 2 od vas ću nagraditi make upom po izboru i za priliku koju vi odaberete. Ipak je ovo sezona krizmi, maturalnih i vjenčanja pa sam odlučila smisliti kreativnu nagradu. 

Sve što trebate je komentirati ovaj post i napisati koji su vam moji postovi omiljeni i zašto a ja ću idući petak odabrati dvije djevojke koje ću besplatno našminkati za njihov veliki dan.

Ostale čitateljice bloga imat će poseban popust od 15 % na regularne cijene uz spomen riječi meow.

Ukoliko vas zanimaju detalji oko make upa, slobodnih termina i slično, pišite mi na : elvira.novosel@gmail.com , obećajem da ću svima brzo odgovoriti.

Hvala vam još jednom što ste tu, što vam uljepšam dan kao i vi meni te što ovo postaje sve pozitivnije i ugodnije mjesto.

Dobitnice ću proglasiti u ovom postu idući petak u 16h , 8.4.2016. 

Želim vam svima puno sreće i čitamo se u ponedjeljak kada ću vam pripremiti jedan Get ready with me post! 


Možemo se uvijek družiti preko instagrama : ElviraGlamedUp , Snapchata: elviranovosel te svakako pogledajte moj najnoviji video : 


Uživajte u videu, vikendu i sretno još jednom u nagradnoj igri!

Podsjećam sve da mi se uz napisanu riječ meow u mailu možete javiti i ostvariti 15% na povoljne cijene šminkanja. Cijene ostaju takve jer želim da je make up dostupan svima i vjerujem da se svaka djevojka mora moći osjećati i izgledati lijepo!

Zato osmijeh na lice ljepotice i pozdravite ovaj vikend!

p.s.otvoreno za sve iz Zagreba te one koji će dolaziti ovdje

xoxo

2 komentara:

  1. Veselim se skoli sminkanja cak vise nego certifikatu kad ga dobijes:) na blogu najvise volim citati recenzije proizvoda, pretezno dekorativne kozmetike. Kupila sam neke proizvode koje si recenzirala

    OdgovoriIzbriši
  2. Veselim se skoli sminkanja :)
    Na blogu najvise volim procitati recenzije dekorativne kozmetike i onda isprobam sto mi se svidi :)
    You go girl, keep writing and make us happy <3

    OdgovoriIzbriši