logo :)

srijeda, 20. siječnja 2016.

MAC RETRO MATTE LIQUID LIPCOLOUR



Želim vam svima dobro jutro i da lijepo provedete ovaj hladni dan pred nama. Najbolje ćete ga zagrijati lijepom riječju , dobrotom, toplinom i osmijehom. Sve to obogaćuje ljude oko vas a vama donosi istinsku ljepotu i zadovoljstvo. Vrijedi se držati toga zar ne? :)

Krenimo na temu današnjeg posta. Znamo da su tekući ruževi prošle godine bili jedan od najvećih beauty trendova i većina high end brendova je izbacila svoje linije ovih proizvoda. Zato me iskreno malo začudilo da se MAC tek sada odlučio na taj potez. U svakom slučaju, drago mi je da je tako jer je riječ o mom omiljenom brendu i prvom izboru za većinu dekorativne kozmetike. Vjerujem da svaka od nas ima takvu ljubav, brend čije kolekcije obožava i zna sve o stalnoj postavi proizvoda te ima sastavljenu podužu wish listu proizvoda . Takav je odnos mene i MACa, ljubav <3

Kolekcija sadrži nude nijanse, vibrantne i raznolike nijanse ružičaste, vatreno crvene, šljivaste odnosno plum nijanse i vampy tamne nijanse. Priželjkivala sam veći izbor nijansi ali sigurna sam da nas MAC neće razočarati i da će s vremenom izbor biti još veći.





Meni osobno se nijanse sviđaju i voljela bi imati svaku od njih, ali malo sam subjektivna kad pričam o MACu priznajem. Svakako moram istaknuti da ABH ima vrlo zanimljive i inovativne boje , jednako kao Jeffree Star. 

Ovo su prilično klasične boje ali nejerojatno vibratne, kao da su fotošopirane. Pigmentiranost je vrhunska , u samo jednom premazu dobit ćete prekrivanje usana. Aplikator omogućuje precizno ocrtavanje usana pa olovka čak i nije potrebna iako ja volim iscrtati usne svejedno. U svakom slučaju ako ih nanosite kistićem za ruž definitivno ne trebate olovku za usne.

Tekstura je gusta, kremasta i na usnama se suši u mat finiš. Ruž je prilično dugotrajan , preživi piće, cigarete, hranu ali nakon nekoliko sati primjetit ćete da se u sredini usana lagano počinje brisati ili da postaje "presuh". Tu ćete ponoviti aplikaciju ruuža i sve ok još nekoliko sati. Meni izdrži radni dan s dvije aplikacije. Nemojte ni u ludilu na njega nanositi balzam kad je potpuno suh, dobit ćete ljuskavu katastrofu ! Na NYX Soft Matte Lip Cream recimo znam dodati balzam kad osjetim da su usne presuhe ali oni nisu tekući ruževi. 

Kada navečer skinem ovaj ruž, nemam poseban osjećaj suhoće, skidam ga Bioderma micelarnom i potom koristim moj trenutni favorit među balzamima - Lip Smacker Cupcakes. 

Pakiranje mi se sviđa, imate osjećaj težine i otmjenosti, volim klasična MAC pakiranja, obožavam to što imaju elegantna pakiranja koja ne odvlače pažnju a vas će osvojiti kvaliteta proizvoda. Podsjeća na klasične MAC ruževe zbog poklopca što je preslatko.

Miris nije kao kod klasičnih MAC ruževa ali nije ni neugodan, prilično je nenametljiv i nestaje odmah pri aplikaciji. 

Dolazi u količini od 5 ml a cijena u zagrebačkom MACU je oko 190 kn mislim, nisam sigurna jer sam ga dobila na poklon za rođendan ali provjerit ću kad ću ići u MAC (uskoro lol) pa javim.

slikano s blicem



bez blica


Moja nijansa je Divine Divine , a riječ je o predivnoj ružičastoj, rekla bi barbie pink. Svakako je moja boja, mislim da oživi lice i da je idealna kad želite razvedriti dan ili pak zasjati na nekom događanju. Nosila sam je na svojoj rođendanskoj proslavi. 





Sve u svemu, od mene ovaj ruž ima čistu peticu, ima sve odlike odličnog high end tekućeg ruža i sigurno ću upotpuniti svoju kolekciju još pokojom nijansom!

Kako se vama sviđa ovaj ruž , želite li isprobati ovaj MAC novitet?

xoxo

Broj komentara: 7:

  1. Ok recenzija, i sve pet, vjerujem da su super ruževi, ali mi nije jasno zašto si stavila sliku u grudnjaku? :S Možda ti je slučajno promaklo, možda namjerno, eto primjetila sam pa me zanima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u cemu je problem..?!

      Izbriši
    2. Znaš kaj, neći ni brisat komentar. Stavila sam ju da ti i ostali dušebrižnici imate kaj za komentirati. I da naravno vidite grudnjak, taj čudesni odjevni predmet koji nikad niste vidjele.
      Stavila sam jer mi se slika sviđa i jer je ovo moj blog. Ti si na njemu gost a ovo je moj svijet, ako ti se ne sviđa, slobodno izađi. Haters gonna hate ;)

      Izbriši
    3. Znaš kaj, neći ni brisat komentar. Stavila sam ju da ti i ostali dušebrižnici imate kaj za komentirati. I da naravno vidite grudnjak, taj čudesni odjevni predmet koji nikad niste vidjele.
      Stavila sam jer mi se slika sviđa i jer je ovo moj blog. Ti si na njemu gost a ovo je moj svijet, ako ti se ne sviđa, slobodno izađi. Haters gonna hate ;)

      Izbriši
    4. Problem je u tome što neke osobe nose toliku negativnu energiju da je imaju potrebu izbacivati svuda oko sebe. Ja to ovdje ne želi. Ovo je mjesto gdje želim prenijeti vama i isto tako primiti od vas lijepe i pozitivne misli i svi koji to žele su dobrodošli :)

      Izbriši
    5. Pa nije hejterski komentar, samo me zanimalo... Nisam te vrijeđala, niti išta slično, samo eto, mene je to malo začudilo. No stress. :)

      Izbriši
  2. Mene i ne čudi baš :D nije ništa strašno :) samo pozitiva!

    OdgovoriIzbriši