logo :)

četvrtak, 21. siječnja 2016.

PACO RABBANE OLYMPEA



Dana za vas imam još jednu poslasticu. Doslovno jer ovaj miris je upravo to. Ove zime izašao je novi ženski miris Paco Rabbane - Olympea. Zaljubila sam se, na prvo mirišanje, bio je moj predmet želje i nisam čekala dugo i već sam se našla na blagajni Mullera s njim u rukama. Sada ću otvoriti već drugu bočicu , to vam sigurno govori koliko ga volim.







Reklama je fenomenalna moram priznati a miris je potpuno seksi, božanstveni, istodobno sladak i oštar ali jedno je sigurno , itekako će vam ostati u sjećanju. Godinama već nemam neki poseban miris , voliim ljetne Escade, obožavam i to je to. Ali ovaj parfem je sve to promijenio. Ne želim više živjeti bez njega. Apsolutno je ja. 

Parfem je slana i cvjetna kompozicija koja spada u osvježavajuće orijentalne mirise. Parfem otvaraju note zelene madarine , vodenog jasmina i ljiljana a srce parfema čini slana vanilija i to je ono što ja obožavam i što s mojom kožom idealno reagira. Bazne note su sandalovina, kašmir i ambre.






Na slici vidite zapakirani losion za tijelo i parfem od 30 ml. Cijena parfema je oko 380 kn za 30 ml a za losion nisam sigurna , nisam ga vidjela u Hrvatskoj , oboje sam dobila za rođendan. Mislim da je oko 200 kn.

Patim na ovakva savršena pakiranja, ružičasta je moja boja a rose gold raspršivač i savršena bočica... Savršeno... 









Moram priznati da uz miris koji je apsolutno divan ne mogu zanemariti ljepotu pakiranja pafrema i losiona. Ovo je za mene toliko lijepo da ne mogu zamisliti nešto bolje. Ovaj je pafrem postao moj signature scent, ne odvajam se od njega, nosim ga baš svaki dan i stalno dobivam komplimente za njega.

Losion je klasični hidratantni losion koji njeguje dubinski kožu i obavija ju ovim božanskim mirisom. Mislim da ću ga najviše nositi u proljeće kada ću htjeti intenzivirati sam parfem. Iako ga često nanesem samo da bi uživala u mirisu, priznajem.

Možda moja ljubav prema vaniliji čini da mi koža stvara takvu rapsodiju mirisa u dodoiru s ovim parfemom , ne znam, jedino što znam je da sam ja svoj omiljeni parfem nakon godina traženja pronašla i uživam u svakom udisanju njegovog opojnog mirisa. Izuzetno je seksi, zavodnički, poseban. Stvarno je drugačiji od svega što sam do sada probala. Inače me svi parfemi podjećaju jedan na drugi - ili su nesnosno babski i teški ili su ljetno voćno slatki kao Escada (koju volim ali ne mogu je nositi cijele godine) ili su nekako čudni na način da ih se zasitim za mjesec dana.

Ovaj parfem volim . Ovo je čista ljubav, kunem vam se. Reče una duboko udahnuvši svoj omiljeni parfem.  ;) <3

Koji je vaš omiljeni parfem i jeste li probale ovu moju ljubav?


xoxo

2 komentara:

  1. Meni se iskreno ne sviđa, njušila sam ga par puta da mu dam šansu ali ne, nije za mene. U ove dane trosim pure poison od diora i rozi just cavalli, a onaj koji bas bas obozavam je eclat d'arpege od lanvina, najvise mi odgovara ljeti, vec sam nekoliko bocica potrosila i jos ga volim

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvar je ukusa , meni je eto savršen, definitvno je najbolji parfem i mislim da ga dugo neću mijenjati. Jedino ljeti kupujem limitiranu Escadu , bez toga ne prođe ljeto :) .
    Nisam čula za ovaj Lanvin , obično dobivam parfeme na poklon, stvarno rijetko sama kupim parfem. Trenutno imam uz Olympeu Chloe , Diamonds od Armanija, dvije Escade jer su od 100ml, Lady Million... Ovo je jedini parfem koji sam sama kupila, samo to govori koliko mi se sviđa. Drugu bočicu kao i losion sam dobila za rođendan :)
    Super je kad nađeš miris koi te veseli :)

    OdgovoriIzbriši