logo :)

srijeda, 24. lipnja 2015.

MAC NAKED



Sve znamo da MAC ima divne pigmente i nemorate dijeliti moju ogromnu ljubav prema ovom brendu da biste mi bar ovo priznale. Imaju fenomenalne ruževe i pigmente ali pošto ću vam danas predstaviti jedan pigment , ruževi ostaju na moju žalost (ne zadugo ;) ) po strani. 

Ovo neće biti baš duga recenzija jer sam apsolutno zaljubljena u ovaj proizvod, već ga jako dugo vrebam i napokon sam ga kupila! Još samo Vanilla i bit ću neko vrijeme mirna s pigmentima. 






Hahahaha sva sreća pa se moja najdraža Macilie nije puno ljutila kad je vidjela da sam ipak odlučila kupiti još šminke. 

Odabrala sam Naked , pigment u prahu boje kože sa sitnim fino mljevenim srebrnim i zlatnim šljokicama, koje se predivno presijavaju na svjetlu. Znate kako volim multifunkcionalne proizvode pa stoga ni ovaj nije iznimka. Pošto se radi o predivnom tonu kože, ovaj pigment se koristi kao sjenilo u suhoj ili mokroj varijanti te kao highlighter za lice, i meni je u oba slučaja pun pogodak. Htjela sam proizvod koji mogu koristi na dvenoj bazi kada ne znam što bi te pigment koji može upotpuniti svaki look s Iconic paletama koje najčešće koristim. Izbor je pao na ovaj! Jako ga volim i tako sam sretna što ga napokon imam! 









Kao što vidite, puno sam ga fotkala , dakle dolazi u klasičnoj i jednostavnoj MAC ambalaži, u količini od 4,5 grama koja će vam trajati jaaaako dugo, moj prvi MAC pigment je kupljen prije 3 godine i još izgleda netaknuto. Cijena je u zagrebačkom MACu 172 kuna a nažalost travel size pigmenti neće dolaziti, pitala sam. Radi se o jako finoj teksturi, užitak je osjetiti ga pod prstima, stvarno je divan, izuzetno sitno i kvalitetno mljeven, sa česticama koje sjaje a na swatchu možete vidjeti da se radi o boji kože koja sjaji , ne znam kako bolje opisati to. Naked je baš pravi naziv ove nijanse, istaknut će prirodnu ljepotu kže i s njim ćete moći kreirati i uljepšati mnoge no make up lookove, nude make up, kombinirati ga s apsolutno svim sjenilima. Zato sam ga i odabrala. Iako obožavam nositi sve boje na očima, kada investiram u malo bolji komad kozmetike , gledam na ti da se radi o nečemu što ću moći korisitit često ako ne i na dnevnoj bazi. Idući mi je na wish listi Sof&Gentle i jako brzo će i on doći, jedva čekam! 

Pigmentiranost je savršena, potrebno je stvarno malo pigmenta za predivan efekt , trajnost je odlična, naravno možete ju uvijek dodatno produžiti make up fiksatorima. Meni izgleda predivno na licu jer nije napadan, šljokice su izuzetno sitne i fine, ali divno apsorbiraju svjetlost i stvarno daju predivan dewy look. Veliki plus ovog proizvoda je što ćete ga moći koristiti u apsolutnoj svakoj prilici i što je nosiv i na licu. Mislim da je ovdje riječ o odličnom omjeru cijene i kvalitete pošto se radi o dva proizvoda u jednom a efekt je stvarno divan. 

Presretna sam što je dio moje make up kolekcije i stalno ga gledam <3 ! 

Nadam se da sam vam približila ljepotu ovog pigmenta bar malo , ja sam još uvijek tako uzbuđena što ga imam i znam da ću ga nositi baš svaki dan. 



Ovdje imam Naked na očima i kao highlighter. Volim ovako svježe lookove, a vi? Imate li neki MAC pigment ili vas baš ne privlače?

1 komentar: