logo :)

četvrtak, 21. svibnja 2015.

KERASTASE DISCIPLINE MASKERATINE





Napokon sam ovu predivnu masku isprobala dovoljno puta da vam mogu reći nešto detaljnije o njoj i uvijek se jako veselim pisanju o Kerastase proizvodima jer je riječ o brendu koji me osvojio, spasio i uljepšao moju kosu i kojem ostajem vjerna do kraja života :D .

Najprije, Kerastase nam kaže da se radi o proizvodi koji omogućuje maksimalnu kontrolu kose od "napuhavanja" i podizanja u uvjetima vlage  , vrućine i slično. Također obećaje nevjerojatnu mekoću i podatnost kose te sprječava oštećenja kose kod sušenja fenom ili peglanja istovremeno zaglađujući ispucale vrhove. Namijenjen je neukrotivoj kosi. 

Pošto sam nedavno došla do kraja njihove divne maske za ekstremna oštećenja na kosi, odlučila sam isprobati ovu koja priprada jednoj od novijih linija koje je Kerastase u zadnje vrijeme plasirao na tržište. Moja očeikavanja su bila velika, i ne mogu reći da nisu ispunjena. Ovdje bi istaknula još jednu stvar za koju mislim da sve mi dobro znamo ali ipak nije loše ponoviti - kod njege kose treba imati strpljenja, rezultati neće izostati ako smo uporni i strpljivi dok kod proizvoda visoke kvalitete kao što se Kerastase , oni dođu puno brže , barem je moje iskustvo takvo. 

Masku sam naručila preko stranice LookFantastic, i stajala me oko 180 kuna dok je cijena u ovlašetenim salonima u Zagrebu 321 kuna. Stoga vam preporučujem ako ste u mogućnosti kupovati online, svakako radije ovim putem naručite ovu masku. Stranica LookFantastic jako često ima popuste, akcije , dostava je besplatna i relativno brza i ja Kerastase proizvode kupujem isključivo ondje. 






Za ovaj brend bih rekla once you go Kerastase, there is no turning back haha , u mom slučaju je to istina. Znate kako bi voljela da moju kosu neki drugi brend može njegovati i držati u zbilja lijepom stanju i žao mi je ali jedino pozitivno iskustvo u svom životu s proizvodima za kosu sam imala s Kerastaseom i eventualno Macadamia proizvodima koje i dalje kupujem povremeno, odnosno regenerator vrlo često. 

Vratimo se na temu posa. Pakiranje me osvojilo u sekundi , posudicu u kojoj je maska pakirana je boje rozog zlaza, poklopac je sjajan i luksuzan i užitak je samo gledati svaki dan u kupaonici ovaj proizvod. Količina je 200 ml, meni traje oko 2 mjeseca , možda će ljeti situacija biti malo drugačija pošto operem kosu i dva puta tjedno (zimi i u jesen samo jednom) , ali ova me služila 2 i pol mjeseca. Tekstura same maske je prilično gusta, i dosta kompaktna, više je gelasta , prilično je čvrsta ali meni to ogdovara, lijepo se da umasirati u kosu i pravilo raspodijeliti po cijeloj dužini. Miris je prekrasan, podsjeća na luksuzan parfem, ali svi Kerastase proizvodi imaju izuzetno lijepe mirise koji se danima zadržavaju u kosi i to obožavam. Meni je omiljen Elixir Ultime miris i pošto sam pri kraju zelenog ulja, iduće uzimam ponovo zlatno , što ću kad je to moja ljubav <3 .

U uputama kao i na svim maskama piše da se na kosi prosušenoj ručnikom drži minutu dvije i temeljito ispere. Toga se ne držim već godinama , naime nakon što dobro umasiram masku u kosu, štipaljkom ju pričvrstim na glavu i držim ju minimalno 15 minuta da djeluje. Vjerujte, postići ćete punooo bolji rezultat čak i s jeftinijim maskama, a t mi je čak i moja frizerka preporučila. Isto vrijedi za tretmane prije pranja kose ukoliko ih koristite, ja osobno nanesem kokosovo ulje ili Macadamia Healin Oil i ostavim da djeluje satima ako sam u mogćnosti a ako ne, onda minimalno 45 minuta. Na taj način omogućujete svojoj kosi da dobije najviše od proizvoda, nahranite je i pružite njegu koju treba. Sama logika nam govori da nije baš moguće da kosa u dvije minute popije sve hranjive tvari , zar ne ? ;)

Ono što sam ja prvenstveno očekivala od ove makse je da drži moju kosu po kontrolom kad dođu visoke temperature a ona se nakon peglanja krene lagano uvijati ili još gore napuhavati ;(.

U normalnim uvjetima, ova maska sve to obavlja savršeno, hrani kosu, ostavlja ju nevjerojatno mekom i sjajnom, podatnom i živom, kosa pada u slapovima i nije više slamasta. Neće se nakovrčati ni napuhati zato jer je vani +30 ALI u subotu sam bila vani s najboljom prijateljicom -  mojom Lanom i bile smo u restoranu/klubu u kojem je ventilacija bila ravna nuli,bilo je strašno vruće i zagušljivo, sve puno znoja, dima, uglavnom živi užas za svježe opranu i ispeglanu kosu i na moju veliku žalost, kosa mi se uredno napuhala i lagano uvila. Ne mogu reći da zbog toga manje obožavam ovaj proizvod ali za nekog tko ga je možda mislio kupiti samo zbog djelovanja u ekstremnim uvjetima, bolje odustati od kupnje jer taj test neće proći. Iskreno moja kosa je jednostavno takva i nijedan proizvod nikad ju nije u takvim uvjetima sačuvao, čak ni kad bi bila kod frizera. Ali napominjem ovdje se radilo o ekstremnim uvjetima. U uvjetima ljetnim temperatura i slično, ova maska će čuvati vašu kosicu i imat ćete lijepu i urednu frizuru koja pada nježno , miriši kao najljepši parfem i zrači zdravljem a to je ono najvažnije. 







Odmah se moram ispričati zbog ove fotografije i sutra dodajem drugu, ne znam iz kojeg razloga je ne mogu okrenuti kako treba ali eto čisto informativno sam htjela da vidite pakiranje u kojem dolazi ova maska.
Radi se o uistinu dobrom , luksuznom proizvodu za kosu koji će bez sumnnje kao i svi Kerastase proizvodi naći svoje poklonice diljem svijeta. Kupnju vjerojatno neću ponoviti odmah jer uživam isprobavati njihove maske za kosu ali sigurna sam da ću joj se vratiti kroz koji mjesec.
Kerastase preporučuje korištenje maske uz šampon iz iste linije i leave - in tretman , koji planiram nabavti zbog lijepog mirisa i dodatne njege kose ljeti. Za šampon nisam sigurna, možda uzmem Elixir Ultime ali samo zbog mirisa :D 

Da ne duljim više s recenzijom, nadam se da sam vam rekla više manje sve što vas može interesirati o ovom proizvodu, ukoliko nisam, pišite u komentare i rado ću vam odgovoriti na pitanja. 

Volim pokazati kako proizvod izgleda na kosi pa evo rezultata nakon 2 tjedna korištenja (jučer sam oprala kosu) .






Ja sam rezultatom prezadovoljna a vjerujem da ćete biti i vi jer se radi o visoko kvalitetnom prizvodu koju uistinu ispunjava sva vaša očekivanja. Moja ljubav se nastavlja <3

Inače na očima je Pink Gold Colour Tatoo od Maybellinea kao podloga, Iconic 3 paleta a na usnama Essence Mat LipGloss u nijansi Velvet Rose s olovkom za usne Wish me a Rose. 

Usput ću vam pokazati jučerašnji make up , nosila sam YSL ruž u nijansi Pink Lingerie koji je pravi dragulj, najluksuzniji komad dekorative koji posjedujem.





I na kraju, jučer mi je moja Macilie tako lijepo pozirala da vam ju moooram pokazati ! 




Sigurna sam da ću vam kroz vikend pripremiti jedan get ready with me post , a onda slijedi post o tome kako ja konturiram lice , po želji moje prijateljice i kolegice Kristine. 

Nadam se da sam vas zainteresirala za Kerastase Discipline masku i da ćete javiti dojmove ako se odlučite isprobati je. Ja ču svakako pisati o Discipline spreju i ostalim Kerastase poslasticama za kosu.
Drage moje, do tipkanja xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar