logo :)

srijeda, 13. svibnja 2015.

MAC WHIRL & ANGEL RECENZIJA + LOOK





Još jučer sam objavila post  o Iconic 3 paleti (koju sam koristila i za današnji look :D ), ali imam još jedan novi proizvod dekorativne kozmetike koji bi vam voljela pokazati. Dio je new ina, naime na stranici bloga sam objavila sliku ovomjesečnog new ina ali svi proizvodi su me se stvarno dojmili i zaslužuju svaki posebnu recenziju , jedino ću preparativu tek idući mjesec opisivati jer moram pričekati konačne rezultate, radi se o tome da sam kompletnom promjenila rutinu njege lice i to zbog jačih i učestalih problema s aknama pa sam nakon savjetovanja s dermatologom odlučila pokušati jedan novi pristup ali o tome kao i mojim dojmovima ćete čitati naknadno. Za sada vam mogu pokazati o kojim je proizvodima riječ, ovo su slike new ina za ovaj mjesec (više manje ) a napokon ću idućeg mjeseca moći prčati o tome koji su me proizvodi oduševili a koji razočarali. 


dekorativa, glavni dio new ina, osim Kerastase maske koja je tu zalutala :)

novosti preparative

Paketu Iconic 3 sam jučer predstavila a danas je riječ o olovci za usne Whirl kozmetičkog brenda MAC. Pomutnju oko ove olovke je izazvala Kylie Jenner , članica klana Kardashian Jenner koji nas priznali mi to ili ne, više manje zabavljaju a u posljednje vrijeme često diktiraju i beauty trendove. Naime  Kylie je na Instagramu pokrenula KylieJenner Lip Challlenge, zbog koje je mnoštvo tinejđerica diljem svijeta pokušavalo oponašati njene pune usne na uistinu bizarne načine između ostalih i sisanje boca kako bi vakumom povećale usne nakon čega bi često nastajala i modrice te druge ozljede. Defiinitivno nije a pohvalu, posebno jer je Kylie uporno tvrdila kako usne povećava isključivo dotičnom olovkom za usne da bi naposljetku otkrila "veliko" iznenađenje i priznala da je usne povećala privremenim filerima što je naišlo na osude zbog činjenice njene maloljetnosti. Ali možemo li uistinu biti iznenađeni bilo koji postupkom ili izjavom članova ove obitelji? I da, ovo je retoričko pitanje. 



U svakom slučaju , vidjela sam kako je često koristi Carli Bybel koju naprosto obožavam , koristi ovu olovku i stvarno mi se svidjela pa sam odlučila i sama je isprobati. Pošto nije najjeftinija opcija, pokušat ću vam što detaljnije prenijeti svoje dojmove kako bi se mogle odlučiti na eventualnu kupnju. Prvo što moram napomenuti, meni se olovka strašno sviđa! Uistinu je s njom jako jednostavno postići vizualno veće usne i to bez straha da ćete izgledati smiješno ili umjetno. Olovka je identična boji usnama , možda je intenzivnija odnosno dublja boja usana, ne znam kako bi to bolje opisala ali vidjet ćete same na slikama. Ono što ja radim sa svakom olovkom kada obrubljujem usne je da milimetar ili dva, točno koliko je debljina vrška olovke prijeđem rub usana. Naravno da to curama sa stvarno tanjim usnama neće učiniti ne znam kakva razliku ali ukoliko su vaše usne prosječne i voljele bi samo malo punije, ovo je super način da to dobijete! 

Sama olovka je odlične trajnosti, bez problema će vam uz manje popravke trajati cijeli dan, neće se razmrljati na visokim temperaturama pa čak će izdržati i poneki poljubac ;) . 

Dolazi u količini od 1,45 grama i usporedbe radi, Essence običan olovka je 1 gram a one nove Essence Lonlasting 0,23 grama, dakle vidite itekako razliku u količini prizvoda koji dobijete. Po meni opravdava samu cijenu jer čak uz svakodnevnu upotrebu a znamo da nijedna od nas ne nosi isti ruž baš svaki dan , ona će vam trajati pola godine sigurno a godinu i više ako je ne koirtite svaki dan. Cijena u zagrebačkom MAC dućanu je 121 kuna i po meni je stvarno u redu s obzirom na kvalitetu, količinu i učinak proizvoda a kada je usporedima s ostalim brendovima npr. Chanel , Bobbi Brown i slično, jeftinija je i dobijete veću količinu proizvoda. Tako da ako razmišljate u koju skuplju olovku za usne ovog tipa uložiti, toplo i iskreno vam preporučujem MAC , nećete požaliti . 

Sama olovla ima meni osobno vrlo ugodan drvenast miris , nešto slično bojicama , ne znam na što me drugo to podsjeća, ali na samim usnama nema ni mirisa i okusa. Predugačka je za sada da stane u moju kozmetičku torbicu koju nosim u torbi pa je je moram ubaciti u torbu što mi ponekad smeta jer me strah uvijek da će se otvoriti iako mi se to do sada nije dogodilo, ambalaža je crna , klasična , čvrsta i jednostavna, uobičajena MAC ambalaža.



 

Olovka nije ovako mala kao na slikama , ja sam samo htjela izbliza slikati krajeve olovke da vidite kako izgleda. Dolazi u kutijici , a na njoj možete vidjeti dio sastojaka, nažalost ostatk je prekriven naljepnicom, ne mogu reći da se razumijem pretjerano u sastojke olovaka za usne, ali ako koju od vas zanima možete baciti pogled. 

Ne isušuje usne ali nijednu olovku ne bi preporučila nositi na suhim usnama koje prethodno nisu tretirane nekim balzamom. Ja je nisam do sada nosila samu, a najljepše mi izgleda u kombinaciji s MACovim ružem Angel koji je proslavila najpoznatija Kardashijanka, Kim koja je svojedobno izjavila da joj je to najdraži ruž. Pošto obožavam Kimin make up , 2013. godine sam ga kupila u Amsterdamu i još uvijek ga imam , te mislim da ću kada ga potrošim kupiti još jedan, s obzirom da mi je potrajao uz relativno često nošenje pune 2 godine, cijena od 150 kuna i nije tako strašna. 

ovo je što je ostalo od mog Angela ;(



MAC ANGEL I WHIRL


Angel je stvarno kako mu ime kaže, pravi anđeo! Bila je to ljubav na prvo isprobavanje, MACovi ruževi su mi apsolutno najdržai ruževi na svijetu , prvenstveno zbog divnog nježnog mirisa i okusa vanilije , zatim zbog nevjerojatnog izbora nijansa i finša ! Mislim da baš svatko od nas može pronaći nešto za sebe. Ja svoje obožavanje ne mogu iskazati riječima i svakih mjesec dva ću si pokušati priuštiti pokoji ruž. 
Angel je nude ruž , hladnog podtona koji vuče više na ružičasto nego na bež i to mi se sviđa jer se lijepo stapa s prirodnom bojom usana i odlično kombinira s raznim ružičastim, bež i nude olovkama za usne , sjajilima tih tonova a lijepo izgleda i zasebno. 
Jako je kremast , bez ikakvog shimmera, samo ostavlja fini suptilni prirodni sjaj. Dobro je pigmentiran i prekriva usne u jednom potezu, kao i svi MAC ruževi. Trajnost je prosječna, ako ne jedete i ne pijete drži oko 5 sati, u suprotnom ćete morati malo popraviti ruž i to je to.
Nosiv je u raznim kombinacijama, dnevnim i večernjim i to je jedan od onih ruževa koji vam zasigurno neće sjediti u ladici i čekati posebnu priliku. 

whirl + angel na usnama 

SWATCEVI OLOVKE I RUŽA






Još da napomenem da ruž dolazi u količini od 3,5 grama i kao što sam rekla , trajat će vam dugoooo. Ovo su slike mog današnjeg make upa, na očima je naravno Iconic 3 a na usnama Whirl i Angel , na zadnjoj slici imam samo olovku na usnama. Nadam se da vam se sviđa ! Možete primjetiti kako su usne prirodno naglašene i punije i kako je zaista jednostavno potići taj efekt s ovim prizvodima. Mislim da je sutra vrijeme da napokon kažem zašto sam promijenila rutinu njege, i predstavim dva Vichy pudera koji su dio new ina , mala napomena, radi se o puderima za kožu koja treba izuzetno jako prekrivanje uz neizazivanje novih nečistoća i akni. 
Do sutra uživajte i poigrajte se proljetnim bojama na ovaj sunčani dan . 
xoxo

Nema komentara:

Objavi komentar